Dolar ne kadar oldu?

Ekonomi 19.05.2020 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dolar ne kadar oldu?

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle bugün Türkiye’de piyasalar kapalı olsa da uluslararası pazarlarda işlemler devam ediyor. Küresel piyasalarda ve Türkiye'de corona virüs salgınına dair veriler ve hükümetlerin adımları takip edilmeye devam ediyor. Dolar/TL, şu dakikalarda 6,87'den işlem görüyor. Euro/TL ise 7,48'de yer alıyor. Yurt içinde perşembe günkü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz kararının beklenecek öte yandan yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını ve karantina tedbirlerinin gevşetilmesine ilişkin haber akışının piyasaların yönü üzerinde belirleyici olmaya devam edecek.
Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle bugün Türkiye’de piyasalar kapalı olsa da uluslararası pazarlarda işlemler devam ediyor.

Küresel piyasalarda ve Türkiye'de corona virüs salgınına dair veriler ve hükümetlerin adımları takip edilmeye devam ediyor.

Dolar/TL, şu dakikalarda 6,87'den işlem görüyor.

Euro/TL ise 7,48'de yer alıyor.

Yurt içinde perşembe günkü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz kararının beklenecek öte yandan yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını ve karantina tedbirlerinin gevşetilmesine ilişkin haber akışının piyasaların yönü üzerinde belirleyici olmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.