Dolar ne kadar oldu?

Ekonomi 05.09.2020 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dolar ne kadar oldu?

DOLAR NE KADAR, KAÇ TL? Dolar TL kuru 5 Eylül Cumartesi günü piyasalar kapalı olduğu için bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden yürütülüyor. Buna göre serbest piyasada dolar kuru 7 lira 43 kuruş seviyesinden işlem görüyor. EURO TL KURU NE KADAR, KAÇ TL? Euro TL kuru da tıpkı dolar TL kuru gibi piyasalar kapalı olduğu için bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden yürütülüyor. Buna göre euro TL kuru 8 lira 80 kuruş ve alış ve 8 lira 81 kuruş üzerinden işlem görüyor.

DOLAR NE KADAR, KAÇ TL?

Dolar TL kuru 5 Eylül Cumartesi günü piyasalar kapalı olduğu için bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden yürütülüyor. Buna göre serbest piyasada dolar kuru 7 lira 43 kuruş seviyesinden işlem görüyor.

EURO TL KURU NE KADAR, KAÇ TL?

Euro TL kuru da tıpkı dolar TL kuru gibi piyasalar kapalı olduğu için bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden yürütülüyor. Buna göre euro TL kuru 8 lira 80 kuruş ve alış ve 8 lira 81 kuruş üzerinden işlem görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.