Dolar ve Euro bugün ne kadar?

Ekonomi 10.05.2020 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dolar ve Euro bugün ne kadar?

Dolar TL kuru 10 Mayıs Pazar günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, bugün dolar ne kadar, kaç TL? Hemen belirtelim ki, hafta sonu piyasalar kapalı olduğu için dolar TL kuru bir önceki kapanış değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor. Hafta içerisinde 7,24 TL seviyelerine kadar çıkan Dolar aşama aşama gerileyerek 7,08 TL seviyelerine kadar indi. Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre 10 Mayıs 2020 Pazar günü Dolar’ın 7,09 TL olduğu aynı dakikalarda Euro kuru ise 7,69 TL seviyelerinde bulunuyor. Döviz kurlarının yeni haftaya nasıl başlayacağı ise 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

Dolar TL kuru 10 Mayıs Pazar günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, bugün dolar ne kadar, kaç TL? Hemen belirtelim ki, hafta sonu piyasalar kapalı olduğu için dolar TL kuru bir önceki kapanış değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

Hafta içerisinde 7,24 TL seviyelerine kadar çıkan Dolar aşama aşama gerileyerek 7,08 TL seviyelerine kadar indi. Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre 10 Mayıs 2020 Pazar günü Dolar’ın 7,09 TL olduğu aynı dakikalarda Euro kuru ise 7,69 TL seviyelerinde bulunuyor.

Döviz kurlarının yeni haftaya nasıl başlayacağı ise 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.