Dolar ve Euro bugün ne kadar?

Ekonomi 01.08.2020 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dolar ve Euro bugün ne kadar?

Koronavirüs salgını global piyasaları döviz kurlarını etkiledi ve ekonomistlerden sokaktaki vatandaşa hemen herkes dolar kurunu takip ediyor. Dolara yatırım yapmak isteyen vatandaşlar hergün dolar yükselecek mi araştırması yapıyor. Doların yükselmesi aynı zamanda dolar birikimi olanların da merak ettiği bir konu. Dolara yatırım yapanlar ise dolar yükselir mi araştırmalarına odaklanmış durumda. Peki, 1 Ağustos 2020 bugün dolar kaç TL oldu, dolara yatırım yapılır mı, işte dolar kuru... Son dönemdeki hareketleri ile dikkat çeken dolar ne kadar olur merak ediliyor? Sonuçta doların kaç TL olduğu herkesin ekonomik durumunu yakından ilgilendiriyor. İşte 1 Ağustos 2020 cumartesi günü dolar kaç TL sorusunun cevabı ve dolar ile döviz piyasalarını etkileyen gelişmelerden detaylar... 1 AĞUSTOS 2020 DOLAR KURU Dolar kuru, dün Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 7,1260 seviyesinde hareket ederken; haftayı 7,1260 liradan kapattı.. Dolar kuru dün saat 16.01 itibarıyla 7,1260 TL seviyesinde hareket ederken; Euro fiyatları ise haftayı 8,3200 TL seviyesinde kapattı. Sterlin ise dün itibari ile 9,1488'den işlem görüyor.

Koronavirüs salgını global piyasaları döviz kurlarını etkiledi ve ekonomistlerden sokaktaki vatandaşa hemen herkes dolar kurunu takip ediyor. Dolara yatırım yapmak isteyen vatandaşlar hergün dolar yükselecek mi araştırması yapıyor. Doların yükselmesi aynı zamanda dolar birikimi olanların da merak ettiği bir konu.

Dolara yatırım yapanlar ise dolar yükselir mi araştırmalarına odaklanmış durumda. Peki, 1 Ağustos 2020 bugün dolar kaç TL oldu, dolara yatırım yapılır mı, işte dolar kuru... Son dönemdeki hareketleri ile dikkat çeken dolar ne kadar olur merak ediliyor? Sonuçta doların kaç TL olduğu herkesin ekonomik durumunu yakından ilgilendiriyor.

İşte 1 Ağustos 2020 cumartesi günü dolar kaç TL sorusunun cevabı ve dolar ile döviz piyasalarını etkileyen gelişmelerden detaylar...

1 AĞUSTOS 2020 DOLAR KURU

Dolar kuru, dün Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 7,1260 seviyesinde hareket ederken; haftayı 7,1260 liradan kapattı.. Dolar kuru dün saat 16.01 itibarıyla 7,1260 TL seviyesinde hareket ederken; Euro fiyatları ise haftayı 8,3200 TL seviyesinde kapattı. Sterlin ise dün itibari ile 9,1488'den işlem görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.