19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dolar ve Euro güne nasıl başladı.. İşte Cevabı..

Ekonomi 10.08.2020 - 08:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dolar ve Euro güne nasıl başladı.. İşte Cevabı..

Dolar ve Euro fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın açılış gününde döviz kurlarının ne yönde seyredeceği yatırımcı tarafından merak konusu olurken, vatandaşlar 'Dolar ve Euro bugün ne kadar?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte detaylar… DOLAR VE EURO BUGÜN NE KADAR? Ekonominin yapı taşlarından biri olan Euro ve dolar fiyatlarında son dakika haberleri dikkat çekmeye devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar '' Euro ve dolar ne kadar oldu?'' sorusuna yanıt arıyor. DOLAR Alış: 7,2983 Satış: 7,3077 EURO Alış: 8,6130 Satış: 8,6615

Dolar ve Euro fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın açılış gününde döviz kurlarının ne yönde seyredeceği yatırımcı tarafından merak konusu olurken, vatandaşlar 'Dolar ve Euro bugün ne kadar?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte detaylar…

DOLAR VE EURO BUGÜN NE KADAR?
Ekonominin yapı taşlarından biri olan Euro ve dolar fiyatlarında son dakika haberleri dikkat çekmeye devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar '' Euro ve dolar ne kadar oldu?'' sorusuna yanıt arıyor.

DOLAR

Alış: 7,2983

Satış: 7,3077

EURO

Alış: 8,6130

Satış: 8,6615

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.