DSP’den CHP’ye ziyaret

Kocaeli 24.05.2017 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DSP’den CHP’ye ziyaret

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve yönetimi, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve yönetimi ile birlikte CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette bol bol sohbet edilip referandum süreci de değerlendirildi. SİZİ KENDİMİZDEN GÖRÜYORUZ Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz diyerek konuşmasına başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ayrı bir siyasi partisiniz ama biz her zaman sizi kendimizden görüyoruz. Kendimize yakın bulduğumuz parti ve yakın gördüğümüz arkadaşlarımızsınız. Sizleri burada görmek beraber olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum” dedi. Referandum sürecince hayır platformu birlikte mücadele etti diyen Sarıbay, “Bundan sonra da Hayır platformu bir konsersiyum olmalı. Ama bu cephenin omurgası CHP bunu da kabul etmek lazım” diye konuştu. Bu Anayasayı değiştirecek olan da meclisdir diyen Sarıbay, “Parlamentonun her halükarda önemlidir ve önem verilmesi gerekir” dedi. Kocaeli’de ayda bir yaptıkları il başkanları toplantısını önemsediklerini dile getiren Sarıbay, “Zaman zaman tepkiler alsak da o toplantılar kentin sorunlarına çözüm bulmak için yapılan toplantılardır. Ayda bir araya gelerek istişareler yapıyor, kentin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşuyoruz. Ben de şahsım adına önem veriyorum” ifadelerini kullandı. SEÇİM BARAJI KALDIRILMALI Yeni binanın hayırlı olmasını dileyen DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Çok güzel bir bina olmuş emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sizlerle bir arada olmaktan bizlerde çok mutluyuz “ dedi. İl Başkanları toplantısının oluşumunu sağlayan etkenlerden bir tanesi sayın başkanımın olmasıdır diyen Dedeoğlu, “ Hem parti hem kişi olarak olgunluğu bu oluşumu ortaya çıkardı. Biz orada laylaylom yapmıyoruz. Havadan sudan konuşmuyoruz. Ben de sayın Sarıbay’’da yanlış olanı söylüyoruz. Kimsenin kuyruğuna takılmış değiliz. Bu kentte yaşıyoruz. Siyasi farklılık var diye düşman görecek değiliz. O toplantılar boşa geçen bir zaman değil” diye konuştu. 2019’da iyi şeylere vesile olur diye düşünüyorum diyen Dedeoğlu,” Hayır cephesinin birlikte, herkesin kabul edebileceği bir şekilde birlikteliğini sürdürmeli” dedi. Konuşmasında seçim barajına da değinen Dedeoğlu, “Baraj olayının kaldırılması lazım. 80 milyonu temsil eden bir parlamento olması lazım” diye konuştu. HAYIRLI ÇALIŞMALAR DİLEDİ Yeni il binasının hayırlı olmasını dileyen DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, “ Cengiz Başkana ben Cengiz abi diye sesleniyorum. Çünkü Cengiz abi benim için farklıdır. Çocukluğumdan beri tanırım kendisini. Çok sevdiğim saygı duyduğum bir isimdir” dedi. Burada olmaktan ben de çok mutluyum diyen Yıldırım, “ Hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir bina olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hayırlı çalışmalar diliyorum. Güle güle oturmak kısmet olsun” ifadelerini kullandı.  

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve yönetimi, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve yönetimi ile birlikte CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette bol bol sohbet edilip referandum süreci de değerlendirildi.

SİZİ KENDİMİZDEN GÖRÜYORUZ

Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz diyerek konuşmasına başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ayrı bir siyasi partisiniz ama biz her zaman sizi kendimizden görüyoruz. Kendimize yakın bulduğumuz parti ve yakın gördüğümüz arkadaşlarımızsınız. Sizleri burada görmek beraber olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum” dedi. Referandum sürecince hayır platformu birlikte mücadele etti diyen Sarıbay, “Bundan sonra da Hayır platformu bir konsersiyum olmalı. Ama bu cephenin omurgası CHP bunu da kabul etmek lazım” diye konuştu. Bu Anayasayı değiştirecek olan da meclisdir diyen Sarıbay, “Parlamentonun her halükarda önemlidir ve önem verilmesi gerekir” dedi. Kocaeli’de ayda bir yaptıkları il başkanları toplantısını önemsediklerini dile getiren Sarıbay, “Zaman zaman tepkiler alsak da o toplantılar kentin sorunlarına çözüm bulmak için yapılan toplantılardır. Ayda bir araya gelerek istişareler yapıyor, kentin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşuyoruz. Ben de şahsım adına önem veriyorum” ifadelerini kullandı.

SEÇİM BARAJI KALDIRILMALI

Yeni binanın hayırlı olmasını dileyen DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Çok güzel bir bina olmuş emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sizlerle bir arada olmaktan bizlerde çok mutluyuz “ dedi. İl Başkanları toplantısının oluşumunu sağlayan etkenlerden bir tanesi sayın başkanımın olmasıdır diyen Dedeoğlu, “ Hem parti hem kişi olarak olgunluğu bu oluşumu ortaya çıkardı. Biz orada laylaylom yapmıyoruz. Havadan sudan konuşmuyoruz. Ben de sayın Sarıbay’’da yanlış olanı söylüyoruz. Kimsenin kuyruğuna takılmış değiliz. Bu kentte yaşıyoruz. Siyasi farklılık var diye düşman görecek değiliz. O toplantılar boşa geçen bir zaman değil” diye konuştu. 2019’da iyi şeylere vesile olur diye düşünüyorum diyen Dedeoğlu,” Hayır cephesinin birlikte, herkesin kabul edebileceği bir şekilde birlikteliğini sürdürmeli” dedi. Konuşmasında seçim barajına da değinen Dedeoğlu, “Baraj olayının kaldırılması lazım. 80 milyonu temsil eden bir parlamento olması lazım” diye konuştu.

HAYIRLI ÇALIŞMALAR DİLEDİ

Yeni il binasının hayırlı olmasını dileyen DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, “ Cengiz Başkana ben Cengiz abi diye sesleniyorum. Çünkü Cengiz abi benim için farklıdır. Çocukluğumdan beri tanırım kendisini. Çok sevdiğim saygı duyduğum bir isimdir” dedi. Burada olmaktan ben de çok mutluyum diyen Yıldırım, “ Hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir bina olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hayırlı çalışmalar diliyorum. Güle güle oturmak kısmet olsun” ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.