DSP kahvaltıda buluştu!

Kocaeli 14.02.2016 - 15:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DSP kahvaltıda buluştu!

DSP Kocaeli İl Örgütü il binasında parti mensuplarıyla kahvaltıda buluşarak bir araya geldi. Geleneksel hale gelen birlik, beraberlik ve dayanışma programında partinin kadın üyeleri tarafından hazırlanan leziz tatlar sunuldu. Üyelerin kaynaşmasını amaçlayan programa; DSP Kocaeli İl Başkanı Hayati Özzeren, DSP Kadın Kolları Genel Başkanı Meral Uçarı, İl Başkan Yardımcısı Selma Gürpınar ile birçok üye katıldı.  BERABERLİĞİ ARTTIRIYORUZ Kahvaltılı programda konuşan DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, “Bu tür organizasyonlar parti içerisindeki birlik ve beraberliği arttırıyor. Uzun zamandır sürdürdüğümüz bu organizasyonda siz partilileri bir arada görmekten çok mutluyum. Gördüğünüz gibi dışarıya karşı DSP’nin hala var olduğunu ve mücadelemize devam ettiğimiz gösteriyoruz. Bundan sonraki süreç içerisinde Kocaeli içerisinde halkla birlikte iç içe bir politika yürüteceğimizi buradan duyuruyorum” dedi.

DSP Kocaeli İl Örgütü il binasında parti mensuplarıyla kahvaltıda buluşarak bir araya geldi. Geleneksel hale gelen birlik, beraberlik ve dayanışma programında partinin kadın üyeleri tarafından hazırlanan leziz tatlar sunuldu. Üyelerin kaynaşmasını amaçlayan programa; DSP Kocaeli İl Başkanı Hayati Özzeren, DSP Kadın Kolları Genel Başkanı Meral Uçarı, İl Başkan Yardımcısı Selma Gürpınar ile birçok üye katıldı.

 BERABERLİĞİ ARTTIRIYORUZ

Kahvaltılı programda konuşan DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, “Bu tür organizasyonlar parti içerisindeki birlik ve beraberliği arttırıyor. Uzun zamandır sürdürdüğümüz bu organizasyonda siz partilileri bir arada görmekten çok mutluyum. Gördüğünüz gibi dışarıya karşı DSP’nin hala var olduğunu ve mücadelemize devam ettiğimiz gösteriyoruz. Bundan sonraki süreç içerisinde Kocaeli içerisinde halkla birlikte iç içe bir politika yürüteceğimizi buradan duyuruyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.