Dünyalar Onun Oldu

Darıca 19.06.2018 - 19:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dünyalar Onun Oldu

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği tarafından organizesinde Derindere Vakfı'nın sponsorluğunda işsahibi yapılan Necla Uğur isimli engelli vatandaşın mutluluğu görülmeye değerdi.

Akülü araca bağlı bir yaşam süren ancak hiçbir geliri olmayan bacakları ile ilgili engel problemi olan Necla Uğur iş bularak hem geçimini sağlamak istiyordu. Engelli olduğu için eşi de kendisini evde yalnız bırakamadığı için çalışmaması nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan Uğur ailesinin imdadına Darıca Bir Umut Engelliler Derneği yetişti. Necla Uğur konuyu önce Darıca Kaymakamlığı ardından da Darıca Belediyesi ile paylaşsada Necla Uğur'un aile büyüklerinden kalma bir evi olduğu için ne yardım alması ne de gelir amaçlı iş edinmesi ile ilgili girişimler olumlu sonuç vermedi. Girişimler sonuç vermeyince Darıca Bir Umut Engelliler Derneğine giden Uğur'un imdadına bu sayede dernek aracılığıyla Derindere Vakfı yetişti. Konuyu derneğe her zaman destek veren DRD Filo Kirala Şirketi tarafından oluşturulan Derindere Vakfı ile paylaşan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, buradan gelen haberle hem kendisi hem de engelli vatandaş Necla Uğur sevindi. Vakıf Necla Uğur'un engeline rağmen para kazanabileceği bir iş ve bu işe uygun tüm araç ve dökümanları derneğe gönderdi. Pamuk şeker, patlamış mısır ve bardakta mısır üretimi yapan araçla beraber bu araçta kullanılacak tüm hammadeler ve ürünleri beraberinde gönderen vakıftan bugün Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan teslim alarak engelli vatandaş Necla Uğur'a teslim etti. Necla Uğur sevincini kelimelerle ifade edemeyeceğini belirterek vakıf ve dernek yetkililerine teşekkür ett. Necla Uğur bundan sonra Darıca Adnan Menderes Kültür Parkı yanında Darıcalılara pamuk şeker, bardakta mısır ve patlamış mısır satarak hem kendisinin hem de ailesinin geçimni sağlayacağı öğrenildi. (Adnan Ayvaz-Darıca)
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği tarafından organizesinde Derindere Vakfı'nın sponsorluğunda işsahibi yapılan Necla Uğur isimli engelli vatandaşın mutluluğu görülmeye değerdi.

Akülü araca bağlı bir yaşam süren ancak hiçbir geliri olmayan bacakları ile ilgili engel problemi olan Necla Uğur iş bularak hem geçimini sağlamak istiyordu. Engelli olduğu için eşi de kendisini evde yalnız bırakamadığı için çalışmaması nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan Uğur ailesinin imdadına Darıca Bir Umut Engelliler Derneği yetişti.

Necla Uğur konuyu önce Darıca Kaymakamlığı ardından da Darıca Belediyesi ile paylaşsada Necla Uğur'un aile büyüklerinden kalma bir evi olduğu için ne yardım alması ne de gelir amaçlı iş edinmesi ile ilgili girişimler olumlu sonuç vermedi. Girişimler sonuç vermeyince Darıca Bir Umut Engelliler Derneğine giden Uğur'un imdadına bu sayede dernek aracılığıyla Derindere Vakfı yetişti. Konuyu derneğe her zaman destek veren DRD Filo Kirala Şirketi tarafından oluşturulan Derindere Vakfı ile paylaşan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, buradan gelen haberle hem kendisi hem de engelli vatandaş Necla Uğur sevindi. Vakıf Necla Uğur'un engeline rağmen para kazanabileceği bir iş ve bu işe uygun tüm araç ve dökümanları derneğe gönderdi. Pamuk şeker, patlamış mısır ve bardakta mısır üretimi yapan araçla beraber bu araçta kullanılacak tüm hammadeler ve ürünleri beraberinde gönderen vakıftan bugün Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan teslim alarak engelli vatandaş Necla Uğur'a teslim etti. Necla Uğur sevincini kelimelerle ifade edemeyeceğini belirterek vakıf ve dernek yetkililerine teşekkür ett. Necla Uğur bundan sonra Darıca Adnan Menderes Kültür Parkı yanında Darıcalılara pamuk şeker, bardakta mısır ve patlamış mısır satarak hem kendisinin hem de ailesinin geçimni sağlayacağı öğrenildi.

(Adnan Ayvaz-Darıca)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.