19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygusu

Darıca 14.05.2017 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygusu

Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hocaoğlu mesajında; Dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygusunun şüphesiz annelik duygusu olduğunu ifade etti.

Annelerimizin, yeni nesiller yetiştirmenin yanı sıra gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe aktarılmasında da aktif görev üstlendiğini belirten Hocaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: "Güçlü Türkiye’ye yön verecek olan nesillerin yetiştirilmesinde annelere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Dinimiz, anne ve babaya itaatin üzerinde önemle durmakla birlikte, anneye özel bir önem atfetmektedir. Annelerin çocukları üzerinde herkesten fazla emeği bulunmakta, yavruları üzerinde en derin şefkat ve merhamet hissini anneler taşımaktadır.” Barış ve sevgi dolu bir dünyanın temelinin annelerin yetiştireceği bireyler sayesinde atılacağına dikkat çeken Hocaoğlu , “Annelerimize ilgimizi eksik etmeden, fazlasıyla hak ettikleri sevgi ve saygıyı her zaman göstererek, mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamak, her evladın görevidir. Barış ve sevgi dolu bir dünyanın temeli, annelerin yetiştireceği bireyler sayesinde atılır. Hoşgörünün, karşılıksız sevginin, bitmez tükenmez kaynağı olan annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin, her bireyde hayat bulmasında payı olan özel kişilerdir. Bu yönüyle annelik, yalnız aileyi değil, tüm toplumu ve insanlığı ilgilendiren bir kavramdır. Şefkat ve huzur pınarlarımız olan ve dünyanın en yüce, en kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren, hayırlı ve güzel nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa fedakârca göğüs geren tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, bütün anneleri saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.
Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hocaoğlu mesajında; Dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygusunun şüphesiz annelik duygusu olduğunu ifade etti.

Annelerimizin, yeni nesiller yetiştirmenin yanı sıra gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe aktarılmasında da aktif görev üstlendiğini belirten Hocaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Güçlü Türkiye’ye yön verecek olan nesillerin yetiştirilmesinde annelere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Dinimiz, anne ve babaya itaatin üzerinde önemle durmakla birlikte, anneye özel bir önem atfetmektedir. Annelerin çocukları üzerinde herkesten fazla emeği bulunmakta, yavruları üzerinde en derin şefkat ve merhamet hissini anneler taşımaktadır.”

Barış ve sevgi dolu bir dünyanın temelinin annelerin yetiştireceği bireyler sayesinde atılacağına dikkat çeken Hocaoğlu , “Annelerimize ilgimizi eksik etmeden, fazlasıyla hak ettikleri sevgi ve saygıyı her zaman göstererek, mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamak, her evladın görevidir. Barış ve sevgi dolu bir dünyanın temeli, annelerin yetiştireceği bireyler sayesinde atılır. Hoşgörünün, karşılıksız sevginin, bitmez tükenmez kaynağı olan annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin, her bireyde hayat bulmasında payı olan özel kişilerdir. Bu yönüyle annelik, yalnız aileyi değil, tüm toplumu ve insanlığı ilgilendiren bir kavramdır. Şefkat ve huzur pınarlarımız olan ve dünyanın en yüce, en kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren, hayırlı ve güzel nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa fedakârca göğüs geren tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, bütün anneleri saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.