Dünyayı iyilik kurtaracak

Siyaset 13.02.2020 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dünyayı iyilik kurtaracak

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı, anlamlı ve özel bir çalışmaya imza attı. Her zaman sosyal sorumluluk projelerindeki duyarlılıklarıyla bilinen Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı bu defa da Balçık ilköğretim okulunda kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirdi. HER ZAMAN HASSAS DAVRANDILAR Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı bu defa da Balçık ilköğretim okulunda kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirdi. Her daim toplumsal konulara olan hassasiyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri anlamında üzerine düşeni yapmasıyla bilinen Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı bu defa da Balçık ilköğretim okulunda kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirdi. Gerçekleşen kırtasiye malzemesi yardımı öğrencileri çok mutlu etti. MUSTAFA KEMALİN YOLUNDAYIZ Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı, bu anlamlı ve özel çalışmasıyla okul öğrencilerine topladıkları kırtasiye malzemelerini dağıtırken onları mutlu etti ve öğrencilerden dua aldı. Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada “Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ün sözü ile çıktığımız bu yolda Balçık ilköğretim okulunda kırtasiye malzemesi dağıtımı yaptık. Ant içtik nice Fıratlar yetiştireceğiz” ifadesine kullanıldı.

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı, anlamlı ve özel bir çalışmaya imza attı. Her zaman sosyal sorumluluk projelerindeki duyarlılıklarıyla bilinen Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı bu defa da Balçık ilköğretim okulunda kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirdi.

HER ZAMAN HASSAS DAVRANDILAR

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı bu defa da Balçık ilköğretim okulunda kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirdi. Her daim toplumsal konulara olan hassasiyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri anlamında üzerine düşeni yapmasıyla bilinen Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı bu defa da Balçık ilköğretim okulunda kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirdi. Gerçekleşen kırtasiye malzemesi yardımı öğrencileri çok mutlu etti.

MUSTAFA KEMALİN YOLUNDAYIZ

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı, bu anlamlı ve özel çalışmasıyla okul öğrencilerine topladıkları kırtasiye malzemelerini dağıtırken onları mutlu etti ve öğrencilerden dua aldı. Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada “Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ün sözü ile çıktığımız bu yolda Balçık ilköğretim okulunda kırtasiye malzemesi dağıtımı yaptık. Ant içtik nice Fıratlar yetiştireceğiz” ifadesine kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.