Duraklarda sosyal mesafe hiçe sayıldı

Gebze 17.09.2020 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Duraklarda sosyal mesafe hiçe sayıldı

Gebze’nin en işlek caddelerinden biri olan İsmet Paşa Caddesi’nde bulunan otobüs durağında önceki gün koronavirüs salgınının hiç önemsenmediği anlar yaşandı. Gebze’nin en işlek caddelerinden biri olan İsmet Paşa Caddesi’nde otobüs durağında sosyal mesafe kuralları hiçe sayıldı. Durakta bekleyen vatandaşlar salgını hiçe sayarak durağa yaklaşan otobüse binmeye çalıştıkları anlarda aralarında mesafe bırakmaması dikkat çekti. Koronavirüs salgınının başlangıcından itibaren dile getirilen mesafe kurallarına uyun çağrılarına rağmen vatandaşların kurallara uyulmayan bu tavrı dikkat çekti. GÖRÜNTÜLER ÜZÜYOR Uzmanların ısrarla Covid-19’un hava yoluyla bulaştığını belirtmesine rağmen yaşanan bu görüntüler birlik ve beraberlikle salgını bitirmemiz gerektiğinin söylendiği bu günlere uygun olmazken özellikle Gebze bölgesinde kurallara riayet edilmeyişi hem sağlık çalışanlarını hem de salgının bitmesi için mücadele veren duyarlı vatandaşların tepkisine yol açtı. Salgının bitmesi için emek veren, kurallara uyan vatandaşlar bu denli duyarsız davranışların “birlikte başaracağız” ruhuna aykırı olduğunu dile getirdi.

Gebze’nin en işlek caddelerinden biri olan İsmet Paşa Caddesi’nde bulunan otobüs durağında önceki gün koronavirüs salgınının hiç önemsenmediği anlar yaşandı.

Gebze’nin en işlek caddelerinden biri olan İsmet Paşa Caddesi’nde otobüs durağında sosyal mesafe kuralları hiçe sayıldı. Durakta bekleyen vatandaşlar salgını hiçe sayarak durağa yaklaşan otobüse binmeye çalıştıkları anlarda aralarında mesafe bırakmaması dikkat çekti. Koronavirüs salgınının başlangıcından itibaren dile getirilen mesafe kurallarına uyun çağrılarına rağmen vatandaşların kurallara uyulmayan bu tavrı dikkat çekti.

GÖRÜNTÜLER ÜZÜYOR

Uzmanların ısrarla Covid-19’un hava yoluyla bulaştığını belirtmesine rağmen yaşanan bu görüntüler birlik ve beraberlikle salgını bitirmemiz gerektiğinin söylendiği bu günlere uygun olmazken özellikle Gebze bölgesinde kurallara riayet edilmeyişi hem sağlık çalışanlarını hem de salgının bitmesi için mücadele veren duyarlı vatandaşların tepkisine yol açtı. Salgının bitmesi için emek veren, kurallara uyan vatandaşlar bu denli duyarsız davranışların “birlikte başaracağız” ruhuna aykırı olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.