Duyarlı çocuklardan Büyükgöz’e park dilekçesi

Gebze 10.06.2020 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Duyarlı çocuklardan Büyükgöz’e park dilekçesi

Zümral ve Fatmagül isimli duyarlı çocuklar parklarının yenilenmesi taleplerinin yer aldığı dilekçeyi Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e elden teslim etti. Başkan Büyükgöz duyarlı davranışlarından ötürü kutladığı çocuklara satranç hediye etti. Zümral Umur ve Fatmagül Umur isimli çocuklardan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e park dilekçesi. Güzeller Mahallesi’nde bulunan Bilge Kağan Parkı’nda eksik gördükleri konuların yer aldığı dilekçeyi, ziyaret ettikleri Başkan Büyükgöz’e kendileri teslim eden Zümral ve Fatmagül isimli çocukların bu duyarlı davranışı takdir gördü. Parklarındaki oyun gruplarının ve etrafındaki tel örgülerinin yenilenmesi taleplerini yazdıkları ve 43 arkadaşına imzalattıkları dilekçeyi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ileten Zümral ve Fatmagül, başkan amcalarına konuk oldu. BAŞKAN TALİMAT VERDİ Çocukları bu duyarlı davranışlarından ötürü tebrik eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, taleplerin en hızlı şekilde yerine getirilmesi için Park ve Bahçeler Müdürüne gerekli talimatları bizzat kendisi verdi. Zümral ve Fatmagül’ü kutlayan Başkan Büyükgöz, “Katılımcı belediyeciliği bu genç yaşlarında benimseyen evlatlarımızı kutlarım. TAKİPÇİSİ OLACAĞIM Çevrenin korunması, kollanması ve geliştirilmesi adına duyarlılık göstermeleri, bizleri ülkemizin geleceği konusunda ayrıca umutlandırdı. Duyarlı evlatlarımız Zümral ve Fatmagül’ün taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli talimatları ilgili arkadaşlarımıza ilettik. Taleplerin yerine getirilmesinin bizzat takipçisi olacağım. Kendilerini bir kez kutluyorum” dedi. Başkan Büyükgöz hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından çocuklara satranç takımı hediye etti.    

Zümral ve Fatmagül isimli duyarlı çocuklar parklarının yenilenmesi taleplerinin yer aldığı dilekçeyi Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e elden teslim etti. Başkan Büyükgöz duyarlı davranışlarından ötürü kutladığı çocuklara satranç hediye etti.

Zümral Umur ve Fatmagül Umur isimli çocuklardan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e park dilekçesi. Güzeller Mahallesi’nde bulunan Bilge Kağan Parkı’nda eksik gördükleri konuların yer aldığı dilekçeyi, ziyaret ettikleri Başkan Büyükgöz’e kendileri teslim eden Zümral ve Fatmagül isimli çocukların bu duyarlı davranışı takdir gördü. Parklarındaki oyun gruplarının ve etrafındaki tel örgülerinin yenilenmesi taleplerini yazdıkları ve 43 arkadaşına imzalattıkları dilekçeyi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ileten Zümral ve Fatmagül, başkan amcalarına konuk oldu.

BAŞKAN TALİMAT VERDİ

Çocukları bu duyarlı davranışlarından ötürü tebrik eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, taleplerin en hızlı şekilde yerine getirilmesi için Park ve Bahçeler Müdürüne gerekli talimatları bizzat kendisi verdi. Zümral ve Fatmagül’ü kutlayan Başkan Büyükgöz, “Katılımcı belediyeciliği bu genç yaşlarında benimseyen evlatlarımızı kutlarım.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Çevrenin korunması, kollanması ve geliştirilmesi adına duyarlılık göstermeleri, bizleri ülkemizin geleceği konusunda ayrıca umutlandırdı. Duyarlı evlatlarımız Zümral ve Fatmagül’ün taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli talimatları ilgili arkadaşlarımıza ilettik. Taleplerin yerine getirilmesinin bizzat takipçisi olacağım. Kendilerini bir kez kutluyorum” dedi. Başkan Büyükgöz hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından çocuklara satranç takımı hediye etti.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.