Düzce’ye derin rotasyon yok!

Spor 10.09.2019 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Düzce’ye derin rotasyon yok!

SARI YEŞİLLİLER ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NI ÖNEMSİYOR

Ziraat Türkiye Kupası’nın renkli ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği, kupada bu yıl da ses getirmek istiyor. Kupaya 2.turdan katılacak olan sarı yeşilli temsilcimiz, Düzcespor karşısında kadroda derin bir rotasyon yapmadan zafere uzanmak istiyor. Halide Edip Adıvarspor yenilgisini unutan Darıca Gençlerbirliği, gözünü kupa mesaisine çevirdi. Ziraat Türkiye Kupası’na 2.turdan katılacak olan sarı yeşilli ekibimiz tek maç üzerinden oynanacak olan karşılaşmada yarın Düzcespor’un konuğu olacak. Kupada son yıllarda ses getiren sonuçlara imza atan Darıca G.B’de, Teknik Direktör Özgür Vurur gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi. VURUR: CİDDİYE ALIYORUZ Kupayı ciddiye alan ve bu anlamda derin bir rotasyon düşünmediği öğrenilen Vurur’un, en fazla 2 değişiklik yaparak ideal 11’ini bozmayacağı öğrenildi. Kupanın kendileri için önemli bir prestij olduğunu kaydeden Vurur, oyuncularından ‘tam konsantrasyon’ istedi.  Dün saat 17.00’da günün tek antrenmanını yapan sarı yeşilliler, bugün hafif bir ter idmanı yaparak kendi tesislerinde kampa girecek. Darıca G.B kafilesi, Düzce’ye maç günü(yarın) gidecek.
SARI YEŞİLLİLER ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NI ÖNEMSİYOR

Ziraat Türkiye Kupası’nın renkli ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği, kupada bu yıl da ses getirmek istiyor. Kupaya 2.turdan katılacak olan sarı yeşilli temsilcimiz, Düzcespor karşısında kadroda derin bir rotasyon yapmadan zafere uzanmak istiyor.

Halide Edip Adıvarspor yenilgisini unutan Darıca Gençlerbirliği, gözünü kupa mesaisine çevirdi. Ziraat Türkiye Kupası’na 2.turdan katılacak olan sarı yeşilli ekibimiz tek maç üzerinden oynanacak olan karşılaşmada yarın Düzcespor’un konuğu olacak. Kupada son yıllarda ses getiren sonuçlara imza atan Darıca G.B’de, Teknik Direktör Özgür Vurur gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi.

VURUR: CİDDİYE ALIYORUZ

Kupayı ciddiye alan ve bu anlamda derin bir rotasyon düşünmediği öğrenilen Vurur’un, en fazla 2 değişiklik yaparak ideal 11’ini bozmayacağı öğrenildi. Kupanın kendileri için önemli bir prestij olduğunu kaydeden Vurur, oyuncularından ‘tam konsantrasyon’ istedi.  Dün saat 17.00’da günün tek antrenmanını yapan sarı yeşilliler, bugün hafif bir ter idmanı yaparak kendi tesislerinde kampa girecek. Darıca G.B kafilesi, Düzce’ye maç günü(yarın) gidecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.