19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Düzdaban’dan protokol ziyaretleri

Çayırova 20.08.2019 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Düzdaban’dan protokol ziyaretleri

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve İlçe Başkan Vekili Ahmet Durak, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ile Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. HP Çayırova ziyaretlerine devam ediyor. Bölge için istişarelerini sıklaştıran MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve İlçe Başkan Vekili Ahmet Durak'ın ilk durağı Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen oldu. Burada yapılan istişarelerin ardından Düzdaban ve Durak, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yle fikir alışverişinde bulundu.     Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Düzdaban, "Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlce Başkanlığı olarak Çayırova Kaymakamımız Sayın Hasan Gözen Beyefendiye ve Çayırova Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin Çiftçi Beyefendiye ziyaretlerde bulunarak Çayırova ve bölgemizle alakalı hoş sohbetlerde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Çayırova Kaymakamımız Sayın Hasan Gözen Beyefendiye ve Çayırova Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin Çiftçi Beyefendiye teşekkür ediyoruz" dedi.

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve İlçe Başkan Vekili Ahmet Durak, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ile Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. HP Çayırova ziyaretlerine devam ediyor. Bölge için istişarelerini sıklaştıran MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve İlçe Başkan Vekili Ahmet Durak'ın ilk durağı Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen oldu. Burada yapılan istişarelerin ardından Düzdaban ve Durak, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yle fikir alışverişinde bulundu.

 

 

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Düzdaban, "Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlce Başkanlığı olarak Çayırova Kaymakamımız Sayın Hasan Gözen Beyefendiye ve Çayırova Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin Çiftçi Beyefendiye ziyaretlerde bulunarak Çayırova ve bölgemizle alakalı hoş sohbetlerde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Çayırova Kaymakamımız Sayın Hasan Gözen Beyefendiye ve Çayırova Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin Çiftçi Beyefendiye teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.