19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Düzdaban mazbatasını aldı

Siyaset 26.08.2020 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Düzdaban mazbatasını aldı

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban tek aday olarak katıldığı ilçe kongresinde başkan seçilmesinin ardından mazbatasını aldı. MHP Çayırova İlçe Başkanlığı geçtiğimiz hafta sonu 5. Olağan Kongresi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirmişti. Kongrede mevcut ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban tek aday olarak yer almış, delegelerin teveccühü ile başarıyla yürüttüğü görevine bir dönem daha devam etmesi kararı alınmıştı. Düzdaban, kongrenin ardından Gebze Adliyesi’ne yönetimi ile birlikte mazbatasını almaya gitti. Mazbatasını alıp, adliye önünde hatıra fotoğrafı çektiren MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Gebze Adliyesi’nde Çayırova İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatamızı aldık. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. YUNUS EMRE DÜZDABAN’IN YÖNETİMİ Yunus Emre Düzdaban(Başkan), Ahmet Durak, Mehmet Yurt, Fatih Kayaoğlu, İdris Cankurtaran, Murat Laçin, Ethem Bayat, Alaattin Durdağ, Ömer Kurul, Orhan Öztürk, Yusuf Turan, Hakan Hafo, Suat Karahan, Şahin Yılmaz, Nevrez Zengin, Gökhan Oğuz, Sinan Kutun, Ahmet Albayrak, Mehmet Aldemir  

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban tek aday olarak katıldığı ilçe kongresinde başkan seçilmesinin ardından mazbatasını aldı.

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı geçtiğimiz hafta sonu 5. Olağan Kongresi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirmişti. Kongrede mevcut ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban tek aday olarak yer almış, delegelerin teveccühü ile başarıyla yürüttüğü görevine bir dönem daha devam etmesi kararı alınmıştı. Düzdaban, kongrenin ardından Gebze Adliyesi’ne yönetimi ile birlikte mazbatasını almaya gitti. Mazbatasını alıp, adliye önünde hatıra fotoğrafı çektiren MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Gebze Adliyesi’nde Çayırova İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatamızı aldık. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

YUNUS EMRE DÜZDABAN’IN YÖNETİMİ

Yunus Emre Düzdaban(Başkan), Ahmet Durak, Mehmet Yurt, Fatih Kayaoğlu, İdris Cankurtaran, Murat Laçin, Ethem Bayat, Alaattin Durdağ, Ömer Kurul, Orhan Öztürk, Yusuf Turan, Hakan Hafo, Suat Karahan, Şahin Yılmaz, Nevrez Zengin, Gökhan Oğuz, Sinan Kutun, Ahmet Albayrak, Mehmet Aldemir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.