E-reçete yüzde 87’ye ulaştı

Ekonomi 30.01.2019 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

E-reçete yüzde 87’ye ulaştı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, E-reçete oranının yüzde 87'ye ulaştığını belirterek, E-reçetelerin yüzde 99 oranında güvenli elektronik imza ile düzenlendiğini açıkladı. Bakan Selçuk, "Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Sıfır Atık Projesi" kapsamında da kağıt israfının önüne geçtik, hedefimiz zorunlu haller dışında e-reçete kullanımını yüzde 100'e çıkarmaktır" açıklamasında bulundu..

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,  oranının yüzde 87'ye ulaştığını belirterek, E-reçetelerin yüzde 99 oranında güvenli elektronik imza ile düzenlendiğini açıkladı. Bakan Selçuk, "'ın öncülüğünde başlatılan "Sıfır Atık Projesi" kapsamında da kağıt israfının önüne geçtik, hedefimiz zorunlu haller dışında e-reçete kullanımını yüzde 100'e çıkarmaktır" açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.