Edirne'de annenin 5 günlük bebeğini darbettiği iddiası

18.03.2017 - 16:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Edirne'de annenin 5 günlük bebeğini darbettiği iddiası

Edirne'de bir annenin 5 gün önce dünyaya gelen bebeğini darbettiği ileri sürüldü.

Alınan bilgiye göre, H.K ve D.K'nın (22) 5 gün önce bir kız bebeği  oldu. H.K'nın amcası, anne D.K'nın ağlayan bebeğini darbettiği iddiasıyla polise  başvurdu.   Polis, anneyi Selimiye Polis Merkezine götürürken, yüzünde darp izleri  olduğu belirtilen bebek Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.     Anne yeni doğum yaptığı için ifadesinin evinde alınmasına karar  verildi.   Bebeğin anneden alınıp devlet korumasına verilmesi konusunun  soruşturma sonucunda netleşeceği bildirildi.   Kaynak:Vatan
Edirne'de bir annenin 5 gün önce dünyaya gelen bebeğini darbettiği ileri sürüldü.
Alınan bilgiye göre, H.K ve D.K'nın (22) 5 gün önce bir kız bebeği  oldu. H.K'nın amcası, anne D.K'nın ağlayan bebeğini darbettiği iddiasıyla polise  başvurdu.
 
Polis, anneyi Selimiye Polis Merkezine götürürken, yüzünde darp izleri  olduğu belirtilen bebek Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
 
 
Anne yeni doğum yaptığı için ifadesinin evinde alınmasına karar  verildi.
 
Bebeğin anneden alınıp devlet korumasına verilmesi konusunun  soruşturma sonucunda netleşeceği bildirildi.
 
Kaynak:Vatan
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.