Edirnespor 3-0 Ç.Dardanel

Spor 23.08.2016 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Edirnespor 3-0 Ç.Dardanel

Bölgesel amatör lig takımlarından Edirne spor 2016-2017 Sezonunun açılışını yaptı. Açılışta Edirnespor'da geçmiş dönemlerde profesyonel olarak forma giymiş futbolcular kendi aralarında iki takım olarak gösteri maçı yaptılar.

Açılış sonrası Çanakkale Dardanel spor ile bir hazırlık maçı yapıldı .Edirne spor maçı  Samet Kalkan , İbrahim keleş. Ve Birol öztürk ün attığı goller ile 3-0 kazandı. Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Edirnespor, sezona iddialı başladı. Edirnespor, hazırlık karşılaşması yaptığı 3. Lig ekibi Çanakkale Dardanelspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın açılış vuruşunu ise Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptı. Kuruluşunun 50. yılını kutlayan Edirnespor, yeni sezonu düzenlenen törenle açtı. Törene Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, siyasi partilerin il başkanları ve çok sayıda taraftar katıldı. Atatürk Anıtı'nda başlayan törende Edirnespor Başkanı Savaş Üner ve futbolcular Atatürk Anıta çelenk sundu. Törenler 25 Kasım Stadyumu’nda devam etti. Sezon açılışı nedeniyle kurban kesilerek, dualar edildi. Daha sonra Edirnespor’un kuruluşundan bugüne kadar takımda forma giyen eski veteran futbolcular gösteri maçı yaptı. 9-9 beraberlikle sonuçlanan maçtan sonra tüm veteran futbolcular; Vali Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Milletvekili Erdin Bircan tarafından plaketle ödüllendirildi. Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner, herkesin hayalini kurduğu 3'üncü lig için teknik heyet ve yönetim olarak iddialı bir takım kurduklarını söyledi. “EDİRNESPOR’U HAK ETTİĞİ SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ” Gaziantep'te yaşanan terör olaylarını kınayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, amaçlarının Edirnespor'u daha da güçlendirip hak ettiği seviyeye çıkarmak olduğunu söyledi. Edirnespor’un Edirne’nin takımı olduğuna dikkat çeken Gürkan, “Ne kadar zor olursa olsun, ne kadar borç olursa olsun, ne kadar geçmişten kalan sıkıntılar olursa olsun, biz o 1966'da büyüklerimizin kurduğu, emeğini ve terini ortaya koyduğu Edirnespor'u yaşatacağız, güçlendireceğiz ve tekrar Edirne'nin huzuruna getireceğiz dedik. Her şeye rağmen, bütün ekonomik sıkıntıları aştık ve aşmaya da devam edeceğiz. Hesaplarımız açık, yönetimimiz şeffaf. Çünkü bu takım Edirne'nin takımı ve öyle de olmaya devam edecek. Bu yıl şanlı kulübümüzün 50'nci yılını kutluyoruz. Tribünlere baktığımda, valimizden, savcımıza, siyasi parti temsilcilerimizden taraftarımıza herkesi görüyorum. Ben inanıyorum ki bu birliktelik, bu 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır' ruhu bu yıl Edirnesporumuz'u başarıdan başarıya koşturacak” dedi. Edirne Valisi Günay Özdemir ise törende yaptığı konuşmasında, Türk futbolunda özellikle son yıllarda büyük bir ivme kaybı olduğuna dikkat çekerek seyirci, futbol kalitesi ve anlayışıyla son yıllarda futbolda yanlış algı oluşturulduğunu ifade etti. Açılış törenindeki konuşmaların ardından, Edirnespor Futbol Takımı tam kadro sahneye gelerek seyirciye tanıtıldı. Daha sonra Edirnespor, 3'üncü Lig takımı Çanakkale Dardanelspor'la hazırlık maçında karşılaştı. Güçlü rakibi karşısında sahada kontrollü futbol oynayan Edirnespor sahadan 3-0’lık skorla ayrıldı.
Bölgesel amatör lig takımlarından Edirne spor 2016-2017 Sezonunun açılışını yaptı. Açılışta Edirnespor'da geçmiş dönemlerde profesyonel olarak forma giymiş futbolcular kendi aralarında iki takım olarak gösteri maçı yaptılar.

Açılış sonrası Çanakkale Dardanel spor ile bir hazırlık maçı yapıldı .Edirne spor maçı  Samet Kalkan , İbrahim keleş. Ve Birol öztürk ün attığı goller ile 3-0 kazandı.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Edirnespor, sezona iddialı başladı. Edirnespor, hazırlık karşılaşması yaptığı 3. Lig ekibi Çanakkale Dardanelspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın açılış vuruşunu ise Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptı.

Kuruluşunun 50. yılını kutlayan Edirnespor, yeni sezonu düzenlenen törenle açtı. Törene Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, siyasi partilerin il başkanları ve çok sayıda taraftar katıldı. Atatürk Anıtı'nda başlayan törende Edirnespor Başkanı Savaş Üner ve futbolcular Atatürk Anıta çelenk sundu. Törenler 25 Kasım Stadyumu’nda devam etti.

Sezon açılışı nedeniyle kurban kesilerek, dualar edildi. Daha sonra Edirnespor’un kuruluşundan bugüne kadar takımda forma giyen eski veteran futbolcular gösteri maçı yaptı. 9-9 beraberlikle sonuçlanan maçtan sonra tüm veteran futbolcular; Vali Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Milletvekili Erdin Bircan tarafından plaketle ödüllendirildi.

Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner, herkesin hayalini kurduğu 3'üncü lig için teknik heyet ve yönetim olarak iddialı bir takım kurduklarını söyledi.

“EDİRNESPOR’U HAK ETTİĞİ SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ”

Gaziantep'te yaşanan terör olaylarını kınayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, amaçlarının Edirnespor'u daha da güçlendirip hak ettiği seviyeye çıkarmak olduğunu söyledi. Edirnespor’un Edirne’nin takımı olduğuna dikkat çeken Gürkan, “Ne kadar zor olursa olsun, ne kadar borç olursa olsun, ne kadar geçmişten kalan sıkıntılar olursa olsun, biz o 1966'da büyüklerimizin kurduğu, emeğini ve terini ortaya koyduğu Edirnespor'u yaşatacağız, güçlendireceğiz ve tekrar Edirne'nin huzuruna getireceğiz dedik. Her şeye rağmen, bütün ekonomik sıkıntıları aştık ve aşmaya da devam edeceğiz. Hesaplarımız açık, yönetimimiz şeffaf. Çünkü bu takım Edirne'nin takımı ve öyle de olmaya devam edecek. Bu yıl şanlı kulübümüzün 50'nci yılını kutluyoruz. Tribünlere baktığımda, valimizden, savcımıza, siyasi parti temsilcilerimizden taraftarımıza herkesi görüyorum. Ben inanıyorum ki bu birliktelik, bu 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır' ruhu bu yıl Edirnesporumuz'u başarıdan başarıya koşturacak” dedi.

Edirne Valisi Günay Özdemir ise törende yaptığı konuşmasında, Türk futbolunda özellikle son yıllarda büyük bir ivme kaybı olduğuna dikkat çekerek seyirci, futbol kalitesi ve anlayışıyla son yıllarda futbolda yanlış algı oluşturulduğunu ifade etti.

Açılış törenindeki konuşmaların ardından, Edirnespor Futbol Takımı tam kadro sahneye gelerek seyirciye tanıtıldı. Daha sonra Edirnespor, 3'üncü Lig takımı Çanakkale Dardanelspor'la hazırlık maçında karşılaştı. Güçlü rakibi karşısında sahada kontrollü futbol oynayan Edirnespor sahadan 3-0’lık skorla ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.