Efsane ekspres yarın Gebze’de!

Gebze 04.07.2019 - 17:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Efsane ekspres yarın Gebze’de!

Özellikle iş insanlarının, sanatçıların ve demir yolu sevdalılarının efsane treni Ankara Ekspresi yarın seferlerine başlıyor. Efsane tren İzmit ve Gebze'ye de uğrayacak.

Ankara Ekspresi, Ankara ile İstanbul arasında yarından (cuma) itibaren yeniden seferlerine başlayacak. 1 Şubat 2012 tarihinde Gebze-Köseköy yüksek hızlı tren hattı inşaat çalışmaları nedeniyle seferden kaldırılan Ankara Ekspresi 4 pulman, 4 yataklı ve 1 yemekli vagondan oluşacak. Ankara-Halkalı arasında her gün sefer yapacak olan trenin 230 pulman ve 80 yataklı yolcu kapasiteli olacağı ifade edildi. ANKARA EKSPRESİ SAATLERİ Ankara Ekspresi'nin hareket saatleri Ankara ve Halkalı'dan 22.00 olarak belirlendi. Ankara-Halkalı arasında seyahat süresinin 8 saat 44 dakika, Halkalı-Ankara arasında seyahat süresinin ise 9 saat olacağı açıklandı. Ankara-İstanbul arasında seferlerine 5 Temmuz tarihinden itibaren başlayacak olan Ankara Ekspresi'nin güzergahında duracağı gar ve istasyonlar Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Sögütlüçeşme ve Bakırköy olarak belirlendi. Tren saat 00:00’da Gebze’ye gelecek. Saat 00:01’de Gebze’den hareket edecek olan Ankara Ekspresi 00:40’da İzmit’te olacak. Saat 00:44’te İzmit’ten hareket etmesi planlanan tren, Arifiye, Pelitözü, Bilecik, Yayla, Bozüyük, Eskişehir, Polatlı, Temelli, Sincan hattı üzerinden saat 07:00’de Ankara Garı'na ulaşacak. Ankara’dan saat 22:00’de kalkacak olan Ankara Ekspresi İzmit’e 04:14’te ulaşacak. Trenin Gebze’ye geliş saati ise 04:50 olacak.
Özellikle iş insanlarının, sanatçıların ve demir yolu sevdalılarının efsane treni Ankara Ekspresi yarın seferlerine başlıyor. Efsane tren İzmit ve Gebze'ye de uğrayacak.

Ankara Ekspresi, Ankara ile İstanbul arasında yarından (cuma) itibaren yeniden seferlerine başlayacak. 1 Şubat 2012 tarihinde Gebze-Köseköy yüksek hızlı tren hattı inşaat çalışmaları nedeniyle seferden kaldırılan Ankara Ekspresi 4 pulman, 4 yataklı ve 1 yemekli vagondan oluşacak. Ankara-Halkalı arasında her gün sefer yapacak olan trenin 230 pulman ve 80 yataklı yolcu kapasiteli olacağı ifade edildi.

ANKARA EKSPRESİ SAATLERİ

Ankara Ekspresi'nin hareket saatleri Ankara ve Halkalı'dan 22.00 olarak belirlendi. Ankara-Halkalı arasında seyahat süresinin 8 saat 44 dakika, Halkalı-Ankara arasında seyahat süresinin ise 9 saat olacağı açıklandı. Ankara-İstanbul arasında seferlerine 5 Temmuz tarihinden itibaren başlayacak olan Ankara Ekspresi'nin güzergahında duracağı gar ve istasyonlar Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Sögütlüçeşme ve Bakırköy olarak belirlendi. Tren saat 00:00’da Gebze’ye gelecek. Saat 00:01’de Gebze’den hareket edecek olan Ankara Ekspresi 00:40’da İzmit’te olacak. Saat 00:44’te İzmit’ten hareket etmesi planlanan tren, Arifiye, Pelitözü, Bilecik, Yayla, Bozüyük, Eskişehir, Polatlı, Temelli, Sincan hattı üzerinden saat 07:00’de Ankara Garı'na ulaşacak. Ankara’dan saat 22:00’de kalkacak olan Ankara Ekspresi İzmit’e 04:14’te ulaşacak. Trenin Gebze’ye geliş saati ise 04:50 olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.