EFSANE KULÜP AMATÖR KÜMEYE DÜŞÜRÜLDÜ!

22.06.2015 - 18:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

EFSANE KULÜP AMATÖR KÜMEYE DÜŞÜRÜLDÜ!

iflasını açıkladı..

İtalya futbolunun köklü ekiplerinden Parma, iflas ettiğini açıkladı. 90'lı yılların en başarılı kulüplerinden biri olan Parma, borçlarını ödeyemediği için iflasını açıkladı ve Serie D'ye düşürüldü. Kulübün sportif haklarının satın alınması için belirlenen son günde de alıcı çıkmayınca efsane kulübün resmi iflası açıklandı. İtalyan Kulübü'ne yatırım yapması beklenen beyzbol efsanelerinden Mike Piazza da kulübü satın almayacağını açıklamıştı. Kulüp yöneticilerinden Angelo Anedda ve Alberto Guion, son gün itibariyle kulübün hakları için herhangi bir teklif gelmediğini açıklarken, "İlerleyen saatlerde, iflas prosedürleri için gerekli düzenlemeler yapılacaktır" ifadesini kullandılar. Geçtiğimiz sezon Serie B'ye düşen Parma, İtalya'nın en amatör ligi olan Serie D'de mücadele edecek. Parma'nın başarıları: 3 İtalya Serie A şampiyonluğu 1 İtalya Süper Kupası 1 Kupa Galipleri Kupası 2 UEFA Kupası 1 UEFA Süper Kupa
iflasını açıkladı..

İtalya futbolunun köklü ekiplerinden Parma, iflas ettiğini açıkladı. 90'lı yılların en başarılı kulüplerinden biri olan Parma, borçlarını ödeyemediği için iflasını açıkladı ve Serie D'ye düşürüldü. Kulübün sportif haklarının satın alınması için belirlenen son günde de alıcı çıkmayınca efsane kulübün resmi iflası açıklandı. İtalyan Kulübü'ne yatırım yapması beklenen beyzbol efsanelerinden Mike Piazza da kulübü satın almayacağını açıklamıştı. Kulüp yöneticilerinden Angelo Anedda ve Alberto Guion, son gün itibariyle kulübün hakları için herhangi bir teklif gelmediğini açıklarken, "İlerleyen saatlerde, iflas prosedürleri için gerekli düzenlemeler yapılacaktır" ifadesini kullandılar.

Geçtiğimiz sezon Serie B'ye düşen Parma, İtalya'nın en amatör ligi olan Serie D'de mücadele edecek.

Parma'nın başarıları:

3 İtalya Serie A şampiyonluğu

1 İtalya Süper Kupası

1 Kupa Galipleri Kupası

2 UEFA Kupası

1 UEFA Süper Kupa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.