19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eğitim-Bir-Sen, KOÜ Genel Sekreterine gitti!

Kocaeli 28.09.2019 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eğitim-Bir-Sen, KOÜ Genel Sekreterine gitti!

Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Doç.Dr.Ednan Ayvaz ve beraberindeki yönetim kurulu, Kocaeli Üniversitesi’ne Genel Sekreter olarak atanan Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Eren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Sekreterlik makamındaki ziyarette, yeni Şube Başkanı Doç.Dr.Ednan Ayvaz, kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şube Başkanlığının sendikal faaliyetleri ve geleceğe dair planlarını Genel Sekreter Eren’le paylaşırken Üniversitenin gelişim ve ilerlemesine hizmet edecek yapıcı ve çözüm odaklı bir anlayışla sendikal görevlerini yerine getireceklerini belirtti. Konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür eden Genel Sekreter Eren ise tüm çalışanların hak ve hukuklarını koruyup gözeten ve hakkaniyeti esas alan bir yaklaşımla hareket edeceklerini, çalışma barışının tesisi adına hassasiyet göstereceklerini belirterek Üniversitenin bütün bileşenleriyle bu süreç ve anlayış doğrultusunda yoluna devam edeceğini dile getirdi. İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ Yeni Şube Başkanı Doç.Dr.Ednan AYVAZ ‘a da hayırlı olsun dileklerini ileten Genel Sekreter Eren, akademik ve idari personelin Üniversiteye olan bağlılık ve aidiyetinin Kocaeli Üniversitesi’nin  arzulanan hedeflerine ulaşmasında belirleyici olacağına inandıkları için Kocaeli Üniversitesi çalışanlarının üye oldukları tüm sendikalarla iletişime ve işbirliğine açık olduklarını vurguladı. Eğitim-Bir-Sen 2 No'lu Şube yönetimi ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Doç.Dr.Ednan Ayvaz ve beraberindeki yönetim kurulu, Kocaeli Üniversitesi’ne Genel Sekreter olarak atanan Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Eren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Sekreterlik makamındaki ziyarette, yeni Şube Başkanı Doç.Dr.Ednan Ayvaz, kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şube Başkanlığının sendikal faaliyetleri ve geleceğe dair planlarını Genel Sekreter Eren’le paylaşırken Üniversitenin gelişim ve ilerlemesine hizmet edecek yapıcı ve çözüm odaklı bir anlayışla sendikal görevlerini yerine getireceklerini belirtti. Konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür eden Genel Sekreter Eren ise tüm çalışanların hak ve hukuklarını koruyup gözeten ve hakkaniyeti esas alan bir yaklaşımla hareket edeceklerini, çalışma barışının tesisi adına hassasiyet göstereceklerini belirterek Üniversitenin bütün bileşenleriyle bu süreç ve anlayış doğrultusunda yoluna devam edeceğini dile getirdi.

İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ

Yeni Şube Başkanı Doç.Dr.Ednan AYVAZ ‘a da hayırlı olsun dileklerini ileten Genel Sekreter Eren, akademik ve idari personelin Üniversiteye olan bağlılık ve aidiyetinin Kocaeli Üniversitesi’nin  arzulanan hedeflerine ulaşmasında belirleyici olacağına inandıkları için Kocaeli Üniversitesi çalışanlarının üye oldukları tüm sendikalarla iletişime ve işbirliğine açık olduklarını vurguladı. Eğitim-Bir-Sen 2 No'lu Şube yönetimi ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.