EĞİTİM İÇİN İŞBİRLİĞİ!

Darıca 15.02.2017 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

EĞİTİM İÇİN İŞBİRLİĞİ!

      Özel Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt ve eşi Canan Kurt, Okul Koordinatörü Türker Gedik, Anadolu Lisesi Müdürü Gürbüz Okta, Ortaokul ve İlkokul Müdürü Nuray Bora, Anaokulu Müdürü Seçil Seydioğlu, İdari İşler Sorumlusu Hızır Bilgin katıldı.  Toplantıda ilk olarak Özel Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt bir konuşma yaparak “Bilge Eğitim Kurumları olarak çalışmalarla ilgili olarak size bilgi vermek için bir araya geldik. Bilge Okulları olarak 20 yılımızı kutluyoruz. Bu 20 yılda hedefleri olan ve bu hedefleri gerçekleştirmek için yolumuza devam ediyoruz. BİNE YAKIN ÖĞRENCİ Bilgi çağındaki bu yüzyılda ilerde de bu kampusları büyüterek bir daha 15 Temmuz’ları yaşamayarak beyinleri yıkanmayan, sadece ülkesi düşünen nesilleri yetiştirmek istiyoruz. Özel Bilge Okulları olarak bine yakın öğrencimiz var. Anaokulları olarak bölgenin en iyi okullarındanız. Eğitimi çok önemsiyoruz. Bütün eğitim kurumları ülkenin geleceği için bir yarış içerisindeler. Bütün okulların aynı düzeyde olmasını arzu ediyoruz. Eğitim konusunda dünya ile yarışta çok gerideyiz. Bu eğitim kurumları ülkenin.” dedi. EĞİTİM 5.0 BAŞLATTIK İsmail Kurt’tun ardından Özel Bilge Okulları Okul Koordinatörü Türker Gedik bir konuşma yaptı. Türker Gedik, “Bilge Okulları olarak bir misyon ve sorumluluğumuz var. Milli ve ahlaki değerlere sahip bireyler yetiştirmek. Yetiştirmediğimiz bireylerin bir marka olmasını istiyoruz. Bizim rakibimiz kendimiz. Bir ortak akılla yönetim kadrosu oluşturduk. 2017-18 vizyonunda eğitim 5.0. Endüstri 4.0 artık hayatımızın akışını değiştiriyor. Eğitim 4.0 olarak düzenleniliyor. Biz bir adım öteye giderek eğitim 5.0 diyoruz.   Endüstri 4.0 nesnelerin internetidir. Bu noktada eğitim 5.0 bizler endüstri 4.0 bir takım bireylere ihtiyaç var. Bilgi iletişimi teknolojilerini çok iyi kullanan bireylere ihtiyaç var. Bunun için bizler eğitimde 5.0 başlattık. Ortak akılla eğitim 5.0 kurguladık. Beş ana başlıkta bir çalışma yapıyoruz. Bunlar; bilgiakademi, bilgetto, bilgetoplum, bilgistrateji ve bilgekültür.              

 

 

 

Özel Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt ve eşi Canan Kurt, Okul Koordinatörü Türker Gedik, Anadolu Lisesi Müdürü Gürbüz Okta, Ortaokul ve İlkokul Müdürü Nuray Bora, Anaokulu Müdürü Seçil Seydioğlu, İdari İşler Sorumlusu Hızır Bilgin katıldı.  Toplantıda ilk olarak Özel Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt bir konuşma yaparak “Bilge Eğitim Kurumları olarak çalışmalarla ilgili olarak size bilgi vermek için bir araya geldik. Bilge Okulları olarak 20 yılımızı kutluyoruz. Bu 20 yılda hedefleri olan ve bu hedefleri gerçekleştirmek için yolumuza devam ediyoruz.

BİNE YAKIN ÖĞRENCİ

Bilgi çağındaki bu yüzyılda ilerde de bu kampusları büyüterek bir daha 15 Temmuz’ları yaşamayarak beyinleri yıkanmayan, sadece ülkesi düşünen nesilleri yetiştirmek istiyoruz. Özel Bilge Okulları olarak bine yakın öğrencimiz var. Anaokulları olarak bölgenin en iyi okullarındanız. Eğitimi çok önemsiyoruz. Bütün eğitim kurumları ülkenin geleceği için bir yarış içerisindeler. Bütün okulların aynı düzeyde olmasını arzu ediyoruz. Eğitim konusunda dünya ile yarışta çok gerideyiz. Bu eğitim kurumları ülkenin.” dedi.

EĞİTİM 5.0 BAŞLATTIK

İsmail Kurt’tun ardından Özel Bilge Okulları Okul Koordinatörü Türker Gedik bir konuşma yaptı. Türker Gedik, “Bilge Okulları olarak bir misyon ve sorumluluğumuz var. Milli ve ahlaki değerlere sahip bireyler yetiştirmek. Yetiştirmediğimiz bireylerin bir marka olmasını istiyoruz. Bizim rakibimiz kendimiz. Bir ortak akılla yönetim kadrosu oluşturduk. 2017-18 vizyonunda eğitim 5.0. Endüstri 4.0 artık hayatımızın akışını değiştiriyor. Eğitim 4.0 olarak düzenleniliyor. Biz bir adım öteye giderek eğitim 5.0 diyoruz.

 

Endüstri 4.0 nesnelerin internetidir. Bu noktada eğitim 5.0 bizler endüstri 4.0 bir takım bireylere ihtiyaç var. Bilgi iletişimi teknolojilerini çok iyi kullanan bireylere ihtiyaç var. Bunun için bizler eğitimde 5.0 başlattık. Ortak akılla eğitim 5.0 kurguladık. Beş ana başlıkta bir çalışma yapıyoruz. Bunlar; bilgiakademi, bilgetto, bilgetoplum, bilgistrateji ve bilgekültür.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.