Eğitim Bir-Sen’den, Başkan Toltar’a ziyaret

Dilovası 07.01.2015 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Eğitim Bir-Sen’den, Başkan Toltar’a ziyaret

Eğitim Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Şahin Yaşlık ve yönetim kurulu üyeleri, Dilovası Şube Başkanı Akif Ahmet Avşar ve Bem-Bir-Sen İşyeri temsilcisi Muzaffer Aydemir, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti.

Eğitim Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanlığına seçilen Şahin Yaşlık 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına seçilen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ve çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.  BAŞKAN TOLTAR “EĞİTİME HEP DESTEK, TAM DESTEK” Göreve geldikleri günden itibaren eğitime önem verdiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,” Geleceğimiz olan çocuklar ve gençlerimizin iyi bir eğitim alabilmesi için herkese sorumluluk düşüyor. Bizde Dilovası Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde eğitime desteğimizi arttırarak sürdürüyoruz. Bu yıl 1. Sınıfa başlayan minik yavrularımıza çanta ve kırtasiye malzemesi hediye ettik. Eğitime bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteğimiz devam edecek” dedi. Dilovası’nda ki eğitim çalışmaları konusunda misafirleri ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Toltar, ziyaretlerinden dolayı da Eğitim Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Şahin Yaşlık ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek görevlerinin hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu.
Eğitim Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Şahin Yaşlık ve yönetim kurulu üyeleri, Dilovası Şube Başkanı Akif Ahmet Avşar ve Bem-Bir-Sen İşyeri temsilcisi Muzaffer Aydemir, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti.

Eğitim Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanlığına seçilen Şahin Yaşlık 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına seçilen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ve çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.

 BAŞKAN TOLTAR “EĞİTİME HEP DESTEK, TAM DESTEK”

Göreve geldikleri günden itibaren eğitime önem verdiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,” Geleceğimiz olan çocuklar ve gençlerimizin iyi bir eğitim alabilmesi için herkese sorumluluk düşüyor. Bizde Dilovası Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde eğitime desteğimizi arttırarak sürdürüyoruz. Bu yıl 1. Sınıfa başlayan minik yavrularımıza çanta ve kırtasiye malzemesi hediye ettik. Eğitime bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteğimiz devam edecek” dedi. Dilovası’nda ki eğitim çalışmaları konusunda misafirleri ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Toltar, ziyaretlerinden dolayı da Eğitim Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Şahin Yaşlık ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek görevlerinin hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.