19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eğitimci Kaya’dan Karaman’a veda!

Darıca 23.07.2020 - 12:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eğitimci Kaya’dan Karaman’a veda!

Final okulları sahibi eğitimci Murat Kaya, görevine veda eden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın ardından paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında 6 yıldır görev yapan Karaman için övgü dolu ifadeler kullandı. Kaya paylaşımında Kaymakam Karaman için “ 2 Eylül 2014 yılında Darıca Kaymakamı olarak göreve başlayan Sayın Ömer Karaman 6 yıldır aktif, girişimci, toplumun tüm kesimleri ile barışık, gençlere abi, vatandaşa babacan, ciddi, disiplinli, zamanı iyi yöneten, kararlı, devlet adamı şahsiyetini en üst düzeyde” yorumunu yaptı. LİDER BİR KAYMAKAMDIR “Bende 42.yıldır meslek yaşamımda bir çok idari amir ile çalıştım”  diyen Murat Kaya  “iletişim donanımlarının üst düzeyde olmazsa olmaz olduğu bir evreden geçmekte olan toplumsal yapıda ve özellikle de kamuda liderlik manasında örnek kişilik Sayın Ömer Karaman” ifadesini kullandı. “Makam odasında imza işlemleri ile idarecilik olmuyor artık” diyerek sözlerini sürdüren Kaya,  “Bizim gerek sahşi münasebetlerimiz gerekse kurumsal olarak faaliyetlerimiz sebebiyle ziyaret etmediğimiz kurum ,kuruluş hemen hemen yoktur...Ve ne acıdır ki 5.yıldır bir özel okul emeği verenler olarak gerek ilçe gerekse ilden bir defa kapımızı açmayan; tayinleri çıkıp giden bir çok idareci olmuştur. İşte Sayın Ömer Karaman bunların dışında herkese giden, hiç bir ayrım gözetmeyen, her kuruma değer veren ziyaret ederek motive eden, yüreklendiren bir lider kaymakamdır” dedi. İNSANLARA TEPEDEN BAKMADINIZ “Güle güle kaymakamım” diyerek devam eden eğitimci Murat Kaya sözlerini şöyle tamamladı “Maksattır ki; Gök Kubbede Bir Hoş Sada Bırakmak"bunu benim kalbim ve bilinci de Darıca semaları a bıraktınız. Bu yazıyı içimden , yüreğimden geldiği için yazdım. Çünkü öyle bir hale geldik ki her ne hikmetse eksik bulmaya odaklı, nagatif terennümlerle mutlu olur olduk. Ve insanların hak ettikleri anlamlı ve yerinde ifadeleri söylemekten ,takdir duygularımızı ,düşüncelerimizi ifade etmekten imtina eder olduk. Herkes benim gibi de düşünmeyebilir elbette. Ama benim şahsınıza yönelik ifade ettiğim cümlelere de aslında hiç ihtiyacınız yok. Bence hakikat bu olduğu için yazdım. Devleti milletle buluşturduğunuz için, insanlara tepeden bakmadığınız için sağ olun. Olduğunuz gibi davrandığınız için çok sağ olun. Yolunuz açık olsun. Yeni görev yerinizde başarılar, sağlıklar sizinle olsun”

Final okulları sahibi eğitimci Murat Kaya, görevine veda eden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın ardından paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında 6 yıldır görev yapan Karaman için övgü dolu ifadeler kullandı. Kaya paylaşımında Kaymakam Karaman için “ 2 Eylül 2014 yılında Darıca Kaymakamı olarak göreve başlayan Sayın Ömer Karaman 6 yıldır aktif, girişimci, toplumun tüm kesimleri ile barışık, gençlere abi, vatandaşa babacan, ciddi, disiplinli, zamanı iyi yöneten, kararlı, devlet adamı şahsiyetini en üst düzeyde” yorumunu yaptı.

LİDER BİR KAYMAKAMDIR

“Bende 42.yıldır meslek yaşamımda bir çok idari amir ile çalıştım”  diyen Murat Kaya  “iletişim donanımlarının üst düzeyde olmazsa olmaz olduğu bir evreden geçmekte olan toplumsal yapıda ve özellikle de kamuda liderlik manasında örnek kişilik Sayın Ömer Karaman” ifadesini kullandı. “Makam odasında imza işlemleri ile idarecilik olmuyor artık” diyerek sözlerini sürdüren Kaya,  “Bizim gerek sahşi münasebetlerimiz gerekse kurumsal olarak faaliyetlerimiz sebebiyle ziyaret etmediğimiz kurum ,kuruluş hemen hemen yoktur...Ve ne acıdır ki 5.yıldır bir özel okul emeği verenler olarak gerek ilçe gerekse ilden bir defa kapımızı açmayan; tayinleri çıkıp giden bir çok idareci olmuştur. İşte Sayın Ömer Karaman bunların dışında herkese giden, hiç bir ayrım gözetmeyen, her kuruma değer veren ziyaret ederek motive eden, yüreklendiren bir lider kaymakamdır” dedi.

İNSANLARA TEPEDEN BAKMADINIZ

“Güle güle kaymakamım” diyerek devam eden eğitimci Murat Kaya sözlerini şöyle tamamladı “Maksattır ki; Gök Kubbede Bir Hoş Sada Bırakmak"bunu benim kalbim ve bilinci de Darıca semaları a bıraktınız. Bu yazıyı içimden , yüreğimden geldiği için yazdım. Çünkü öyle bir hale geldik ki her ne hikmetse eksik bulmaya odaklı, nagatif terennümlerle mutlu olur olduk. Ve insanların hak ettikleri anlamlı ve yerinde ifadeleri söylemekten ,takdir duygularımızı ,düşüncelerimizi ifade etmekten imtina eder olduk. Herkes benim gibi de düşünmeyebilir elbette. Ama benim şahsınıza yönelik ifade ettiğim cümlelere de aslında hiç ihtiyacınız yok. Bence hakikat bu olduğu için yazdım. Devleti milletle buluşturduğunuz için, insanlara tepeden bakmadığınız için sağ olun. Olduğunuz gibi davrandığınız için çok sağ olun. Yolunuz açık olsun. Yeni görev yerinizde başarılar, sağlıklar sizinle olsun”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.