Eğitimcilere ÇEVKO’dan eğitim

Gebze 05.05.2016 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Eğitimcilere ÇEVKO’dan eğitim

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Servisi ve ÇEVKO tarafından öğretmenlere “Eğiticinin Eğitimi” geri dönüşüm içerikli seminer verildi.

Öğretmenlere verilen bu eğitim ile beraber öğretmenlerin okullarda öğrenciler de çevre bilinci oluşturmak hedefleniyor. Çevreye daha duyarlı bireylerin yetişmesi için çalışmalarına devam eden Çevre Koruma ve Kontrol Servisi, özellikle ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik öğretmenler eşliğinde interaktif eğitimler düzenliyor. Eğitimlerde ambalaj atıkları, atık piller, elektrikli ve elektronik atıklar, kullanılmış kızartmalık atık yağların kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının önemi konusunda bilinçlendirme çalışmaları sürdürülüyor. EĞİTİMLER DEVAM EDECEK Eğitim çalışmaları sonrası öğrencilerde geri dönüşüm konusunda duyarlılığın arttığını ifade eden eğitimciler özellikle ilkokul öğrencilerinin geri kazanım konusunda daha istekli olduklarını ve eğitimlerin daha verimli geçtiğini ifade ettiler. Eğitimlerin, gelecek nesillerin, çevrenin önemi ve bu konudaki farkındalığının yüksek seviyede olmasına önemli derecede katkı sağlayacağı ve eğitimlerin aralıksız devam edeceğini ifade edildi.
Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Servisi ve ÇEVKO tarafından öğretmenlere “Eğiticinin Eğitimi” geri dönüşüm içerikli seminer verildi.

Öğretmenlere verilen bu eğitim ile beraber öğretmenlerin okullarda öğrenciler de çevre bilinci oluşturmak hedefleniyor. Çevreye daha duyarlı bireylerin yetişmesi için çalışmalarına devam eden Çevre Koruma ve Kontrol Servisi, özellikle ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik öğretmenler eşliğinde interaktif eğitimler düzenliyor. Eğitimlerde ambalaj atıkları, atık piller, elektrikli ve elektronik atıklar, kullanılmış kızartmalık atık yağların kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının önemi konusunda bilinçlendirme çalışmaları sürdürülüyor.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Eğitim çalışmaları sonrası öğrencilerde geri dönüşüm konusunda duyarlılığın arttığını ifade eden eğitimciler özellikle ilkokul öğrencilerinin geri kazanım konusunda daha istekli olduklarını ve eğitimlerin daha verimli geçtiğini ifade ettiler. Eğitimlerin, gelecek nesillerin, çevrenin önemi ve bu konudaki farkındalığının yüksek seviyede olmasına önemli derecede katkı sağlayacağı ve eğitimlerin aralıksız devam edeceğini ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.