Eğitime kar engeli: 4 ilde okullar tatil

16.01.2015 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Eğitime kar engeli: 4 ilde okullar tatil

Olumsuz hava şartları nedeniyle 4 ilde eğitime bugün (16 Ocak 2015 Cuma ) ara verildi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar 16 Ocak 2015 Cuma (bugün) tatil edildi. İşte o iller... ADIYAMANAdıyaman'da olumsuz hava koşulları nedeniyle 3 ilçede eğitime bir gün ara verildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yoğun kar yağışı nedeniyle Sincik, Çelikhan ve Tut ilçelerinde ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime 16 Ocak Cuma ara verildi. İlçelerde kar yağışının yoğun şekilde devam ettiği bildirildi.ELAZIĞElazığ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle 16 Ocak Cuma Elazığ Merkez ve ilçelerindeki tüm okullarda eğitim öğretime ara verildiği belirtildi.MALATYAMalatya'da akşam saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Dün öğlen saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle Malatya Valisi Süleyman Kamçı okulların tatil edildiğini açıkladı. Başta Darende ilçesi olmak üzere, birçok ilçede de okulların tatil edildiği öğrenildi.HAKKARİHakkari'de kar nedeniyle il merkezinde taşımalı eğitim verilen okullar bir gün tatil edildi. Kentte akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle il merkezinde taşımalı eğitim verilen okullarda eğitim öğretime 16 Ocak 2015 Cuma ara verildi. 
Olumsuz hava şartları nedeniyle 4 ilde eğitime bugün (16 Ocak 2015 Cuma ) ara verildi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar 16 Ocak 2015 Cuma (bugün) tatil edildi. 

İşte o iller... 

ADIYAMAN

Adıyaman'da olumsuz hava koşulları nedeniyle 3 ilçede eğitime bir gün ara verildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yoğun kar yağışı nedeniyle Sincik, Çelikhan ve Tut ilçelerinde ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime 16 Ocak Cuma ara verildi. İlçelerde kar yağışının yoğun şekilde devam ettiği bildirildi.

ELAZIĞ

Elazığ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle 16 Ocak Cuma Elazığ Merkez ve ilçelerindeki tüm okullarda eğitim öğretime ara verildiği belirtildi.

MALATYA

Malatya'da akşam saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Dün öğlen saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle Malatya Valisi Süleyman Kamçı okulların tatil edildiğini açıkladı. Başta Darende ilçesi olmak üzere, birçok ilçede de okulların tatil edildiği öğrenildi.

HAKKARİ

Hakkari'de kar nedeniyle il merkezinde taşımalı eğitim verilen okullar bir gün tatil edildi. Kentte akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle il merkezinde taşımalı eğitim verilen okullarda eğitim öğretime 16 Ocak 2015 Cuma ara verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.