EĞLENMEYE GELDİLER KARAKOLA GİTTİLER!

Darıca 01.01.2015 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

EĞLENMEYE GELDİLER KARAKOLA GİTTİLER!

Bilinmeyen bir nedenden kavga çıktı.

Bayramoğlunda bir hotelin düzenlemiş olduğu Yeni Yıla Merhaba balosuna katılan kişiler arasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavga büyüyünce Darıca İlçe Emniyetine bağlı Asayiş Ekipleri kavgaya müdahale ederek çok sayıda kişiyi göz altına alarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. İfadeleri alınan şahısların daha sonra serbest kaldığı öğrenildi. Otelde maddi hasar meydana geldi HABER: İLYAS HANOGLU (POLİS MUHABIRI) 
Bilinmeyen bir nedenden kavga çıktı.

Bayramoğlunda bir hotelin düzenlemiş olduğu Yeni Yıla Merhaba balosuna katılan kişiler arasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavga büyüyünce Darıca İlçe Emniyetine bağlı Asayiş Ekipleri kavgaya müdahale ederek çok sayıda kişiyi göz altına alarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. İfadeleri alınan şahısların daha sonra serbest kaldığı öğrenildi. Otelde maddi hasar meydana geldi

HABER: İLYAS HANOGLU (POLİS MUHABIRI) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.