GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Ekim ayı Gebze Center’la dolu dolu geçecek!

Gebze 03.10.2019 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ekim ayı Gebze Center’la dolu dolu geçecek!

Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, Ekim ayı boyunca renkli etkinliklere imza atacak. Gebze Center AVM yönetimi, ekim ayına özel etkinliklerde bulunacakken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına da özel Akustik Konser ile kutlayacak.

Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, Ekim ayı boyunca renkli etkinliklerle gündeme gelecek. Türkiye’nin dört bir yanındaki geleneksel lezzetleri ve ürünleri buluşturan Yöresel Pazar, sevilen çizgi film kahramanları Doru ve Pırıl, animasyon yapımcısı ve karikatürist, Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu bu ay Gebze Center AVM’nin konuğu olacak.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ise özel Akustik Konseri ile kutlanacak. 29 EKİM’E ÖZEL KONSER Ziyaretçilerinin sadece alışveriş keyfini değil yaşamını da renklendiren Gebze Center AVM, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çok özel bir konser ile kutlayacak.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Akustik Konseri ziyaretçilere hem bayramın coşkusunu yaşatacak hem de Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bir kez daha saygıyla anılacak. Gebze Center AVM, Ekim ayı içinde pek çok sevilen etkinliğe de ev sahipliği yapacak, Türkiye’nin dört bir yanındaki geleneksel lezzetleri ve ürünleri bölge halkı ile buluşturacak Yöresel Pazar, Teraryum, Kasnak Süsleme ve Sonbahar Temalı Kokulu Mum Hazırlama atölyesi de ziyaretçilerle buluşacak. Minik ziyaretçileri de unutmayan Gebze Center AVM, matematiği çocuklara sevdiren çizgi film Pırıl ve çizgi karakter Doru ile çocukları buluşturacak. Kral Şakir’in yaratıcısı, animasyon yapımcısı ve karikatürist Varol Yaşaroğlu da teknoloji ve eğlenceyi bir araya getiren Stop Motion Çocuk Atölyesi’nde çocuklarla birlikte özel bir çalışma yapacak. Atölyenin ardından ise söyleşi ve imza günü düzenlenecek. ŞEMSİYE HEDİYELİ SONBAHAR KAMPANYASI Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)  hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.  
Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, Ekim ayı boyunca renkli etkinliklere imza atacak. Gebze Center AVM yönetimi, ekim ayına özel etkinliklerde bulunacakken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına da özel Akustik Konser ile kutlayacak.

Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, Ekim ayı boyunca renkli etkinliklerle gündeme gelecek. Türkiye’nin dört bir yanındaki geleneksel lezzetleri ve ürünleri buluşturan Yöresel Pazar, sevilen çizgi film kahramanları Doru ve Pırıl, animasyon yapımcısı ve karikatürist, Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu bu ay Gebze Center AVM’nin konuğu olacak.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ise özel Akustik Konseri ile kutlanacak.

29 EKİM’E ÖZEL KONSER

Ziyaretçilerinin sadece alışveriş keyfini değil yaşamını da renklendiren Gebze Center AVM, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çok özel bir konser ile kutlayacak.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Akustik Konseri ziyaretçilere hem bayramın coşkusunu yaşatacak hem de Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bir kez daha saygıyla anılacak. Gebze Center AVM, Ekim ayı içinde pek çok sevilen etkinliğe de ev sahipliği yapacak, Türkiye’nin dört bir yanındaki geleneksel lezzetleri ve ürünleri bölge halkı ile buluşturacak Yöresel Pazar, Teraryum, Kasnak Süsleme ve Sonbahar Temalı Kokulu Mum Hazırlama atölyesi de ziyaretçilerle buluşacak. Minik ziyaretçileri de unutmayan Gebze Center AVM, matematiği çocuklara sevdiren çizgi film Pırıl ve çizgi karakter Doru ile çocukları buluşturacak. Kral Şakir’in yaratıcısı, animasyon yapımcısı ve karikatürist Varol Yaşaroğlu da teknoloji ve eğlenceyi bir araya getiren Stop Motion Çocuk Atölyesi’nde çocuklarla birlikte özel bir çalışma yapacak. Atölyenin ardından ise söyleşi ve imza günü düzenlenecek.

ŞEMSİYE HEDİYELİ SONBAHAR KAMPANYASI

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)  hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.