Ekinci Derince'de Çalıştı

Gebze 24.05.2018 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ekinci Derince'de Çalıştı

 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, seçim çalışmalarına oldukça hızlı bir şekilde start verdi. Aslan Ardahanlı olan Ekinci, Derince ve Körfez’de hemşerileriyle buluştu. Ekinci’yi sıcak bir şekilde karşılayan dernekler tam destek verdiler. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, 24 Haziran seçimleri için startını verdi. Derince ve Körfez’e adeta çıkarma yapan Ekinci, Kars, Ardahan ve Iğdır derneklerini ziyaret ederek hemşerilerinden destek istedi. EKİNCİ’YE TAM DESTEK Milletvekili Adayı Ekinci, aynı gün merkezi Derince’de bulunan Kocaeli Kars İli Derneği Başkanı Ertekin Akbulak, Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Serhat İlleri Dayanışma Derneği Başkanı Necdet Karataş, Sarıkamışlılar Dernek Başkanı Burhanettin Özçelik, Körfez Aşık Zülali Dernek Lokali, Körfez Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Türkay Kaya, Kocaeli Posoflular Derneği Başkanı Muammer Eren ve yönetimlerini ziyaret etti. Gittiği her dernekte oldukça sıcak karşılanan Ekinci, hemşerilerinden tam destek gördü. HEMŞERİLERİMİN ANKARA’DA TEMSİLCİSİ OLACAĞIM Hemşeri derneklerinde gördüğü ilgiden memnun olan Milletvekili Adayı Ekinci, “Ben Ardahanlıyım. Kars Ardahan Iğdırlı hemşerilerimin desteği benim için çok önemli. Parti büyüklerimiz Kars Ardahan Iğdır’ı önemseyerek milletvekili listesinde sizden birine yer verdi. Sizlerin Ankara’da bir temsilciniz olmak istiyorum. Ankara’da kapısını rahatça çalacağınız bir dostunuz, kardeşiniz, vekiliniz olsun istiyorum. Bunun için hepinizin ayrı ayrı desteğini bekliyorum. Bunu hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, seçim çalışmalarına oldukça hızlı bir şekilde start verdi. Aslan Ardahanlı olan Ekinci, Derince ve Körfez’de hemşerileriyle buluştu. Ekinci’yi sıcak bir şekilde karşılayan dernekler tam destek verdiler. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, 24 Haziran seçimleri için startını verdi. Derince ve Körfez’e adeta çıkarma yapan Ekinci, Kars, Ardahan ve Iğdır derneklerini ziyaret ederek hemşerilerinden destek istedi.


EKİNCİ’YE TAM DESTEK
Milletvekili Adayı Ekinci, aynı gün merkezi Derince’de bulunan Kocaeli Kars İli Derneği Başkanı Ertekin Akbulak, Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Serhat İlleri Dayanışma Derneği Başkanı Necdet Karataş, Sarıkamışlılar Dernek Başkanı Burhanettin Özçelik, Körfez Aşık Zülali Dernek Lokali, Körfez Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Türkay Kaya, Kocaeli Posoflular Derneği Başkanı Muammer Eren ve yönetimlerini ziyaret etti. Gittiği her dernekte oldukça sıcak karşılanan Ekinci, hemşerilerinden tam destek gördü.


HEMŞERİLERİMİN ANKARA’DA TEMSİLCİSİ OLACAĞIM
Hemşeri derneklerinde gördüğü ilgiden memnun olan Milletvekili Adayı Ekinci, “Ben Ardahanlıyım. Kars Ardahan Iğdırlı hemşerilerimin desteği benim için çok önemli. Parti büyüklerimiz Kars Ardahan Iğdır’ı önemseyerek milletvekili listesinde sizden birine yer verdi. Sizlerin Ankara’da bir temsilciniz olmak istiyorum. Ankara’da kapısını rahatça çalacağınız bir dostunuz, kardeşiniz, vekiliniz olsun istiyorum. Bunun için hepinizin ayrı ayrı desteğini bekliyorum. Bunu hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.