“Ekonominin üzerini ne kadar örteceksiniz?”

Siyaset 07.08.2020 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Ekonominin üzerini ne kadar örteceksiniz?”

Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, İktidara sormak lazım; sonunda beş para ettiğiniz TL’nin, iflasa doğru götürdüğünüz ekonominin üzerini daha ne kadar örteceksiniz!” dedi. Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç tırmanışa geçen altın ve dolar ile alakalı açıklamalarda bulundu. Koç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bugünkü ülke gündemimiz dövizin ve altının TL karşısında zirve yapması, paramızın altın karşısında son bir ayda yüzde 30, döviz karşısında yüzde 10 değer kaybı, yani DEVALÜASYON. TL’nin değer kaybı diğer bir deyimle hayat pahalılığı TV kanallarının tartışma gündemi olması gerekirken; yandaş hiç bir TV kanalında bu akşam DEVAÜLASYON tartışma konusu olmadı. Piyasalardaki dalgalanmalar alt yazılarında dahi geçmedi. Gece boyu CHP, İnce, İyi partiye, eve dön çağrısı vs. İktidara sormak lazım; sonunda beş para ettiğiniz TL’nin, iflasa doğru götürdüğünüz ekonominin üzerini daha ne kadar örteceksiniz!”

Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, İktidara sormak lazım; sonunda beş para ettiğiniz TL’nin, iflasa doğru götürdüğünüz ekonominin üzerini daha ne kadar örteceksiniz!” dedi.

Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç tırmanışa geçen altın ve dolar ile alakalı açıklamalarda bulundu. Koç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bugünkü ülke gündemimiz dövizin ve altının TL karşısında zirve yapması, paramızın altın karşısında son bir ayda yüzde 30, döviz karşısında yüzde 10 değer kaybı, yani DEVALÜASYON. TL’nin değer kaybı diğer bir deyimle hayat pahalılığı TV kanallarının tartışma gündemi olması gerekirken; yandaş hiç bir TV kanalında bu akşam DEVAÜLASYON tartışma konusu olmadı. Piyasalardaki dalgalanmalar alt yazılarında dahi geçmedi. Gece boyu CHP, İnce, İyi partiye, eve dön çağrısı vs. İktidara sormak lazım; sonunda beş para ettiğiniz TL’nin, iflasa doğru götürdüğünüz ekonominin üzerini daha ne kadar örteceksiniz!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.