Elgin, “Aylardır bu eğitimi planlıyoruz”

Gebze 27.07.2020 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Elgin, “Aylardır bu eğitimi planlıyoruz”

MİMARLAR ODASI BÖLGEDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİREREK D1 TEMEL BİNA AKUSTİĞİ KURSU AÇTI

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği, Kocaeli bölgesindeki ilk D1 Temel Bina Akustiği eğitimi vererek bir ilki gerçekleştirdi. “Üyelerimizin isteklerini yerine getirip kaliteli hizmet sunmak görevimiz.” Diyen Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin, “Aylardır planladığımız normalleşme döneminin ilk eğitimini tamamladık” dedi. Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği bünyesinde bulunan mimarlara D1 Temel Bina Akustiği sertifika eğitimini açarak bulunduğu bölgede ilki gerçekleştirdi. Toplam 72 saatlik eğitim sonunda katılımcılara sertifika verileceği duyurulan programa talep üyeler tarafından çok yoğun oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin ‘Pandemi sürecinde internet üzerinden devam ettiğimiz etkinlikler sonrasında başlayan normalleşme döneminin ilk eğitimini tamamladık. Üyelerimizin isteklerini yerine getirip kaliteli hizmet sunmak görevimiz, bu doğrultuda eğitimlerimiz devam edecek.’ diye konuştu. ‘AYLARDIR BU EĞİTİMİ PLANLIYORDUK’ Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği yönetim kurulu olarak aylardır bu eğitimi planladıklarını dile getiren Başkan Elgin ‘Bölgemizdeki belediyelerce ruhsat alınması için projelerde artık ‘akustik rapor’ veya  ‘akustik proje’ istenmektedir. Gebze Temsilciliği olarak bu eğitimi verme yetkisine sahip olan Türk Akustik Derneği (TAKDER) ile iş birliği yaptık ve 72 saatlik eğitimi bölgemizdeki mimar ve mühendislere ulaştırdık. Eğitimimize yalnızca bölgemizden değil Ankara, mersin gibi illerden de katılım sağlandı. ‘YAKLAŞIK 60 KİŞİ BAŞVURU YAPTI’ Talebin çok fazla olduğunu dile getiren başkan Elgin, yaklaşık 60 kişinin başvuru yaptığını fakat eğitimde 25 kişilik kontenjan olduğundan bahsetti. Talebin fazla olması sebebiyle ikinci bir eğitimin gerçekleştirileceğinin müjdesini veren başkan Elgin, tüm imkânları en iyi şekilde kullanarak bu programını mimar ve mühendislere sunulduğunu açıkladı. ‘PANDEMİ İÇİN ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK’ Son olarak Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini sunan Elgin ‘Özellikle pandemi nedeniyle sosyal mesafenin korunması amacıyla 25 kişilik eğitim sınıfı için ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yardım isteyerek Dumlupınar İmam-Hatip Orta Okulu 400 kişilik konferans salonunu ayarladık.’ dedi. Özellikle eğitim sırasında maske takılmasının zorunlu olduğuna ve sosyal mesafe kurallarına uyulmasına önem gösterildiğine dikkat çeken Elgin girişte her gün düzenli ateş ölçümü yapılıp dezenfektan bulundurulduğunu söyledi.
MİMARLAR ODASI BÖLGEDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİREREK D1 TEMEL BİNA AKUSTİĞİ KURSU AÇTI

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği, Kocaeli bölgesindeki ilk D1 Temel Bina Akustiği eğitimi vererek bir ilki gerçekleştirdi. “Üyelerimizin isteklerini yerine getirip kaliteli hizmet sunmak görevimiz.” Diyen Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin, “Aylardır planladığımız normalleşme döneminin ilk eğitimini tamamladık” dedi.

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği bünyesinde bulunan mimarlara D1 Temel Bina Akustiği sertifika eğitimini açarak bulunduğu bölgede ilki gerçekleştirdi. Toplam 72 saatlik eğitim sonunda katılımcılara sertifika verileceği duyurulan programa talep üyeler tarafından çok yoğun oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin ‘Pandemi sürecinde internet üzerinden devam ettiğimiz etkinlikler sonrasında başlayan normalleşme döneminin ilk eğitimini tamamladık. Üyelerimizin isteklerini yerine getirip kaliteli hizmet sunmak görevimiz, bu doğrultuda eğitimlerimiz devam edecek.’ diye konuştu.

‘AYLARDIR BU EĞİTİMİ PLANLIYORDUK’

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği yönetim kurulu olarak aylardır bu eğitimi planladıklarını dile getiren Başkan Elgin ‘Bölgemizdeki belediyelerce ruhsat alınması için projelerde artık ‘akustik rapor’ veya  ‘akustik proje’ istenmektedir. Gebze Temsilciliği olarak bu eğitimi verme yetkisine sahip olan Türk Akustik Derneği (TAKDER) ile iş birliği yaptık ve 72 saatlik eğitimi bölgemizdeki mimar ve mühendislere ulaştırdık. Eğitimimize yalnızca bölgemizden değil Ankara, mersin gibi illerden de katılım sağlandı.

‘YAKLAŞIK 60 KİŞİ BAŞVURU YAPTI’

Talebin çok fazla olduğunu dile getiren başkan Elgin, yaklaşık 60 kişinin başvuru yaptığını fakat eğitimde 25 kişilik kontenjan olduğundan bahsetti. Talebin fazla olması sebebiyle ikinci bir eğitimin gerçekleştirileceğinin müjdesini veren başkan Elgin, tüm imkânları en iyi şekilde kullanarak bu programını mimar ve mühendislere sunulduğunu açıkladı.

‘PANDEMİ İÇİN ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK’

Son olarak Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini sunan Elgin ‘Özellikle pandemi nedeniyle sosyal mesafenin korunması amacıyla 25 kişilik eğitim sınıfı için ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yardım isteyerek Dumlupınar İmam-Hatip Orta Okulu 400 kişilik konferans salonunu ayarladık.’ dedi. Özellikle eğitim sırasında maske takılmasının zorunlu olduğuna ve sosyal mesafe kurallarına uyulmasına önem gösterildiğine dikkat çeken Elgin girişte her gün düzenli ateş ölçümü yapılıp dezenfektan bulundurulduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.