19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Elgün Çayırova G.B ile nikah tazeledi

Spor 01.08.2019 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Elgün Çayırova G.B ile nikah tazeledi

Özellikle alt yaş kategorilerinde gösterdiği başarıyla bölgemizin altyapıdaki önde gelen kulüplerinden biri olan Çayırova Gençlerbirliği’nde antrenör Murat Elgün, kulübüyle nikah tazeledi. Bölgemizin genç antrenörlerinden Murat Elgün geçtiğimiz yıl Çayırova Gençlerbirliği’nde A takım dahil 7 alt yapı birimi ile toplam 8 kategoride gençlere sportif katkı sağladı. Her kategoride başarılı bir sezon geçiren Murat Elgün, U19 futbol takımı ile de şampiyonluk yaşadı. ELGÜN: GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ 2019-2020 Sezonunda geçen yıl yaptığı güzel çalışmaların üzerine koymak ve daha başarılı bir sezon yaşamak için yönetim ile birlikte kollarını sıvayan Murat Elgün yazılı yaptığı açıklamada, “1 yıl içinde çok kaliteli sporcular yetiştirdik. Bu sporcuları ülke sporuna kazandırmak istiyoruz. Yönetimimiz ile özellikle öğretmenimiz Muzaffer Çetin hocamızdan aldığımız güç ile bu sene güzel işler yapacağız. Geçen sene 1 kategoride şampiyonluk yaşadık. İnşallah bu sene şampiyon kategorilerimizin sayısını arttıracağız” dedi.    

Özellikle alt yaş kategorilerinde gösterdiği başarıyla bölgemizin altyapıdaki önde gelen kulüplerinden biri olan Çayırova Gençlerbirliği’nde antrenör Murat Elgün, kulübüyle nikah tazeledi. Bölgemizin genç antrenörlerinden Murat Elgün geçtiğimiz yıl Çayırova Gençlerbirliği’nde A takım dahil 7 alt yapı birimi ile toplam 8 kategoride gençlere sportif katkı sağladı. Her kategoride başarılı bir sezon geçiren Murat Elgün, U19 futbol takımı ile de şampiyonluk yaşadı.

ELGÜN: GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

2019-2020 Sezonunda geçen yıl yaptığı güzel çalışmaların üzerine koymak ve daha başarılı bir sezon yaşamak için yönetim ile birlikte kollarını sıvayan Murat Elgün yazılı yaptığı açıklamada, “1 yıl içinde çok kaliteli sporcular yetiştirdik. Bu sporcuları ülke sporuna kazandırmak istiyoruz. Yönetimimiz ile özellikle öğretmenimiz Muzaffer Çetin hocamızdan aldığımız güç ile bu sene güzel işler yapacağız. Geçen sene 1 kategoride şampiyonluk yaşadık. İnşallah bu sene şampiyon kategorilerimizin sayısını arttıracağız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.