“Elimizde sihirli değnek yok!”

Spor 30.07.2019 - 08:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Elimizde sihirli değnek yok!”

GEBZESPOR YÖNETİCİSİ GÜLTEKİN DUMAN, AYAKLARINI YERE SAĞLAM BASIYOR

Gebzespor Yöneticisi Gültekin Duman, her yönetimin olduğu gibi kendilerinin de Gebzespor’u başarıya taşıma hedefiyle göreve geldiğini belirterek,  “Hiçbirimizin elinde sihirli değnek yok. Fakat futbolun doğrularını yaparak hedefe ulaşacağımıza inancımız tam” dedi. Gebzespor’un özverili yöneticisi Gültekin Duman, yeni sezon öncesinde Hedef Gazetesi’ne konuştu. Hüseyin Deniz başkanlığındaki Gebzespor’da alt yapıdan sorumlu yönetici olarak görev alsa da, sınırlarını aşarak kulübün hem idari hem de sportif konularıyla yakından ilgilenen Duman, özellikle il ve ilçe protokolü ile kulüp arasında köprü görevi üstlenerek önemli bir sorumluluk aldı. Doğru bir yapılanma adına ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyleyen başarılı yönetici, Gebzespor’u en iyi şekilde temsil etme adına çaba sarf ettiklerini kaydetti. BAŞARIDA EKİP RUHU ÖNEMLİ Gebzespor’un bulunduğu konumu hak etmediğini belirten Gültekin Duman, başarıyı getireceğine inandıkları isimleri transfer ederek kaliteli bir takım kurduklarını söyledi. Başarının ekip olarak geldiğinin altını çizen Duman, herkese önemli görevler düştüğünü, birlik ve beraberliğin olması halinde başarının kaçınılmaz olacağını kaydetti. ORTAK PAYDA GEBZESPOR “Elimizde sihirli değnek yok” diyen Duman, “Gebzespor’a mali, idari ve elbetteki sportif anlamda başarı kazandırmak adına göreve talip olduk. Bizden önce görev alan yönetim de, bizden sonra göreve gelecek olan isimler de başarı hedefiyle buraya geliyor. Hepimizin ortak paydası Gebzespor. Ancak hiçbirimizin elinde sihirli değnek yok. Biz futbolun gerekli olan tüm doğrularını yaparak Gebzespor’u hak ettiği yere taşıma adına çalışacağız” dedi.
GEBZESPOR YÖNETİCİSİ GÜLTEKİN DUMAN, AYAKLARINI YERE SAĞLAM BASIYOR

Gebzespor Yöneticisi Gültekin Duman, her yönetimin olduğu gibi kendilerinin de Gebzespor’u başarıya taşıma hedefiyle göreve geldiğini belirterek,  “Hiçbirimizin elinde sihirli değnek yok. Fakat futbolun doğrularını yaparak hedefe ulaşacağımıza inancımız tam” dedi.

Gebzespor’un özverili yöneticisi Gültekin Duman, yeni sezon öncesinde Hedef Gazetesi’ne konuştu. Hüseyin Deniz başkanlığındaki Gebzespor’da alt yapıdan sorumlu yönetici olarak görev alsa da, sınırlarını aşarak kulübün hem idari hem de sportif konularıyla yakından ilgilenen Duman, özellikle il ve ilçe protokolü ile kulüp arasında köprü görevi üstlenerek önemli bir sorumluluk aldı. Doğru bir yapılanma adına ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyleyen başarılı yönetici, Gebzespor’u en iyi şekilde temsil etme adına çaba sarf ettiklerini kaydetti.

BAŞARIDA EKİP RUHU ÖNEMLİ

Gebzespor’un bulunduğu konumu hak etmediğini belirten Gültekin Duman, başarıyı getireceğine inandıkları isimleri transfer ederek kaliteli bir takım kurduklarını söyledi. Başarının ekip olarak geldiğinin altını çizen Duman, herkese önemli görevler düştüğünü, birlik ve beraberliğin olması halinde başarının kaçınılmaz olacağını kaydetti.

ORTAK PAYDA GEBZESPOR

“Elimizde sihirli değnek yok” diyen Duman, “Gebzespor’a mali, idari ve elbetteki sportif anlamda başarı kazandırmak adına göreve talip olduk. Bizden önce görev alan yönetim de, bizden sonra göreve gelecek olan isimler de başarı hedefiyle buraya geliyor. Hepimizin ortak paydası Gebzespor. Ancak hiçbirimizin elinde sihirli değnek yok. Biz futbolun gerekli olan tüm doğrularını yaparak Gebzespor’u hak ettiği yere taşıma adına çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.