GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Elini kıyma makinesine kaptıran asker Kocaeli’de tedavi oldu!

Kocaeli 24.10.2020 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Elini kıyma makinesine kaptıran asker Kocaeli’de tedavi oldu!

Vatani görevini yaparken elini kıyma makinesine kaptıran askeri Kocaeli İtfaiyesinin de katıldığı operasyonla kurtarıldı. Edirne’de vatani görevini yapan er, sabah saatlerinde elini kıyma makinesine kaptırdı. Edirne’den kıyma makinesi ile Kocaeli’nde özel bir hastaneye getirilen vatandaş Kocaeli İtfaiyesinin de katıldığı operasyonla kurtarıldı. KOCAELİ’YE SEVK EDİLDİ Edirne’de vatani görevini yapan Er, görevli olduğu mutfakta çalıştığı sırada elini kıyma makinesine kaptırdı. Olay yerinde yapılan müdahalede askerin kolu kıyma makinesinden çıkarılamadı. Olayın yaşandığı askeriyedeki nöbetçi subaylar, yaralı askeri kıyma makinesiyle hastaneye kaldırdı. Edirne’de gerekli sağlık müdahalesi yapılamadığı için yaralı asker Kocaeli’deki özel bir hastaneye sevk edildi. İTFAİYE AMELİYATA KATILDI 4 parmağının ezilerek parçalandığını gören doktorlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri hastaneye sevk edildi. Ameliyathanede görev yapacakları için itfaiye ekiplerine de ameliyat kıyafetleri giydirildi. Doktorlar, itfaiye ekiplerinin gelmesiyle birlikte operasyona başladı. OPERASYON 2 SAAT SÜRDÜ Kocaeli itfaiyesi ekipleri yaralı askerin kurtarılması için titiz bir operasyon yürüttü. İtfaiye ekipleri 2 saatlik bir operasyonun ardından yaralı askerin kolunu kıyma makinesinden çıkardı. İtfaiye ekiplerinin ardından yaralı askere doktorlar müdahale etti.

Vatani görevini yaparken elini kıyma makinesine kaptıran askeri Kocaeli İtfaiyesinin de katıldığı operasyonla kurtarıldı. Edirne’de vatani görevini yapan er, sabah saatlerinde elini kıyma makinesine kaptırdı. Edirne’den kıyma makinesi ile Kocaeli’nde özel bir hastaneye getirilen vatandaş Kocaeli İtfaiyesinin de katıldığı operasyonla kurtarıldı.

KOCAELİ’YE SEVK EDİLDİ

Edirne’de vatani görevini yapan Er, görevli olduğu mutfakta çalıştığı sırada elini kıyma makinesine kaptırdı. Olay yerinde yapılan müdahalede askerin kolu kıyma makinesinden çıkarılamadı. Olayın yaşandığı askeriyedeki nöbetçi subaylar, yaralı askeri kıyma makinesiyle hastaneye kaldırdı. Edirne’de gerekli sağlık müdahalesi yapılamadığı için yaralı asker Kocaeli’deki özel bir hastaneye sevk edildi.

İTFAİYE AMELİYATA KATILDI

4 parmağının ezilerek parçalandığını gören doktorlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri hastaneye sevk edildi. Ameliyathanede görev yapacakları için itfaiye ekiplerine de ameliyat kıyafetleri giydirildi. Doktorlar, itfaiye ekiplerinin gelmesiyle birlikte operasyona başladı.

OPERASYON 2 SAAT SÜRDÜ

Kocaeli itfaiyesi ekipleri yaralı askerin kurtarılması için titiz bir operasyon yürüttü. İtfaiye ekipleri 2 saatlik bir operasyonun ardından yaralı askerin kolunu kıyma makinesinden çıkardı. İtfaiye ekiplerinin ardından yaralı askere doktorlar müdahale etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.