19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Elleri minik ama yürekleri büyük

Darıca 06.01.2017 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Elleri minik ama yürekleri büyük

Tebrikler çocuklar

Darıca Dede Korkut İlkokulu öğrencileri “Ben oynadım sıra sende” sloganı ile başlattıkları proje ile Van’da ki bir köy okulunun öğrencilerine kırtasiye ve oyuncak yardım kampanyasını tamamladılar. Toplanan yardımlar Van’a yola çıktı. Darıca Dede Korkut İlkokulu öğretmenleri M.Yeşim Ören, R.Filiz Şen ve Nuray Özpınar öğrencilerine yardımlaşma duygusunu aşılayabilmek, öğretmen, veli ve öğrenci işbirliğini etkin hale dönüştürmek amacıyla başlattıkları kampanya neticeye ulaştı. Van Özalp Tepedam İlkokulu’nda görev yapan Darıcalı bir anasınıfı öğretmeni olan Fatma Karayel’in talebi ile harekete geçen Dede Korkut İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve veliler evlerindeki kullanabilir durumdaki oyuncakları ve kırtasiye malzemelerini bir araya getirerek bir sınıf dolusu kolilere dönüştürdüler. YARDIM YOLA ÇIKTI Minik öğrenciler Van’da ki Tepedam İlkokulu’nda okuyan ve zor şartlar altında eğitim alan öğrenci arkadaşları için topladıkları oyunca ve kırtasiye malzemelerini n kolilenmesini de kendi elleri ile yaptılar. Kampanya malzemeleri Van’da ki öğrencileri sevindirmek üzere dün akşam saatlerinde yola çıktı. Dede Korkut Okul Müdürü İsmail Hakkı Taç proje ile ilgili olarak, “Ülkemizin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olması adına hassas dönemden geçiyoruz. Minik öğrencilerimizde bu hassas dönemde boylarından büyük bir işi başardılar. Onları tebrik ediyorum. Projeyi başarı ile uygulayan ve neticelendiren öğretmen arkadaşlarımızı ve velililerimize de teşekkür ederim.” dedi. HABER: Adnan Ayvaz
Tebrikler çocuklar

Darıca Dede Korkut İlkokulu öğrencileri “Ben oynadım sıra sende” sloganı ile başlattıkları proje ile Van’da ki bir köy okulunun öğrencilerine kırtasiye ve oyuncak yardım kampanyasını tamamladılar. Toplanan yardımlar Van’a yola çıktı.

Darıca Dede Korkut İlkokulu öğretmenleri M.Yeşim Ören, R.Filiz Şen ve Nuray Özpınar öğrencilerine yardımlaşma duygusunu aşılayabilmek, öğretmen, veli ve öğrenci işbirliğini etkin hale dönüştürmek amacıyla başlattıkları kampanya neticeye ulaştı. Van Özalp Tepedam İlkokulu’nda görev yapan Darıcalı bir anasınıfı öğretmeni olan Fatma Karayel’in talebi ile harekete geçen Dede Korkut İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve veliler evlerindeki kullanabilir durumdaki oyuncakları ve kırtasiye malzemelerini bir araya getirerek bir sınıf dolusu kolilere dönüştürdüler.

YARDIM YOLA ÇIKTI

Minik öğrenciler Van’da ki Tepedam İlkokulu’nda okuyan ve zor şartlar altında eğitim alan öğrenci arkadaşları için topladıkları oyunca ve kırtasiye malzemelerini n kolilenmesini de kendi elleri ile yaptılar. Kampanya malzemeleri Van’da ki öğrencileri sevindirmek üzere dün akşam saatlerinde yola çıktı. Dede Korkut Okul Müdürü İsmail Hakkı Taç proje ile ilgili olarak, “Ülkemizin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olması adına hassas dönemden geçiyoruz. Minik öğrencilerimizde bu hassas dönemde boylarından büyük bir işi başardılar. Onları tebrik ediyorum. Projeyi başarı ile uygulayan ve neticelendiren öğretmen arkadaşlarımızı ve velililerimize de teşekkür ederim.” dedi.

HABER: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.