Ellibeş, ‘Desteğinizin önemi büyük!’

Siyaset 19.09.2019 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ellibeş, ‘Desteğinizin önemi büyük!’

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçmiş dönem ilçe başkanlarını bir araya getirdi. Toplantıda konuşan Başkan Ellibeş, “En zor günlerde sadece elini değil, gövdesini taşın altına koyan ilçe başkanlarımız, bugün de bize güç vermeye devam ediyor” de

SEKA PARK’TA TARİHİ BULUŞMA AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geniş katılımlı ve oldukça coşkulu geçen 105.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nden sonra tempoyu düşürmedi. Teşkilat programlarına aralıksız devam eden Ellibeş, önceki gün geçmiş dönem ilçe başkanlarıyla İzmit Seka Park’ta buluştu. AK Parti Kocaeli İl Başkanvekili Dr.Şahin Talus’un da yer aldığı toplantıya ilçe başkanlarının geniş katılımı dikkat çekti. ESKİ BAŞKANLARINDAN YOĞUN İLGİ Toplantıya Necdet Eksen, Hasan Kandaz, Zafer Kılıç, Selahattin Kabadayı, Dr.Hakan Öbek, Hüseyin Yusuf, Ali Korkmaz, Hasan Ayaz, Adnan Balcı, Engin Koyun, Mevlüt Demir, Hasan Soba, Ali Osman Gür, Ahmet Ark, Yılmaz Bayram, Av.Cemalettin Kaflı, Sedat Yücel, Erdinç Şentürk, Nazmi Özmen, Muhsin Tekol, Metin Gökçe, Ahmet Türkel, Zekai İren, İlhan Yıldırım, Mehmet Ustaoğlu, Cengiz Kan ve İdris Alp katıldı. BİZE GÜÇ VERMEYE DEVAM EDİYORLAR Başkan Ellibeş, ilçe başkanlarına teşekkür ederek, “AK Parti kültüründe her zaman istişare vardır. Bugün 18. yaşında olan partimizin ülke genelinde milyonlarca üyesi bulunuyor. Bu ailenin, bu kadar büyük, güçlü ve dinamik olmasında geçmişten bu yana görev yapmış, sandıklarda nöbet tutan üyelerimizden, milletvekillerine kadar herkesin payı vardır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılık vardır. Ben geçmiş dönem ilçe başkanlarımız başta olmak üzere bu dayanışmanın mimarı olan ve danışma meclisimizde o coşkuyu bizlere yaşatan bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Dün, en zor dönemde sadece ellerini değil, gövdelerini de taşın altına koyan ilçe başkanlarımız, bugün bize yine güç vermeye devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçmiş dönem ilçe başkanlarını bir araya getirdi. Toplantıda konuşan Başkan Ellibeş, “En zor günlerde sadece elini değil, gövdesini taşın altına koyan ilçe başkanlarımız, bugün de bize güç vermeye devam ediyor” de

SEKA PARK’TA TARİHİ BULUŞMA

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geniş katılımlı ve oldukça coşkulu geçen 105.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nden sonra tempoyu düşürmedi. Teşkilat programlarına aralıksız devam eden Ellibeş, önceki gün geçmiş dönem ilçe başkanlarıyla İzmit Seka Park’ta buluştu. AK Parti Kocaeli İl Başkanvekili Dr.Şahin Talus’un da yer aldığı toplantıya ilçe başkanlarının geniş katılımı dikkat çekti.

ESKİ BAŞKANLARINDAN YOĞUN İLGİ

Toplantıya Necdet Eksen, Hasan Kandaz, Zafer Kılıç, Selahattin Kabadayı, Dr.Hakan Öbek, Hüseyin Yusuf, Ali Korkmaz, Hasan Ayaz, Adnan Balcı, Engin Koyun, Mevlüt Demir, Hasan Soba, Ali Osman Gür, Ahmet Ark, Yılmaz Bayram, Av.Cemalettin Kaflı, Sedat Yücel, Erdinç Şentürk, Nazmi Özmen, Muhsin Tekol, Metin Gökçe, Ahmet Türkel, Zekai İren, İlhan Yıldırım, Mehmet Ustaoğlu, Cengiz Kan ve İdris Alp katıldı.

BİZE GÜÇ VERMEYE DEVAM EDİYORLAR

Başkan Ellibeş, ilçe başkanlarına teşekkür ederek, “AK Parti kültüründe her zaman istişare vardır. Bugün 18. yaşında olan partimizin ülke genelinde milyonlarca üyesi bulunuyor. Bu ailenin, bu kadar büyük, güçlü ve dinamik olmasında geçmişten bu yana görev yapmış, sandıklarda nöbet tutan üyelerimizden, milletvekillerine kadar herkesin payı vardır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılık vardır. Ben geçmiş dönem ilçe başkanlarımız başta olmak üzere bu dayanışmanın mimarı olan ve danışma meclisimizde o coşkuyu bizlere yaşatan bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Dün, en zor dönemde sadece ellerini değil, gövdelerini de taşın altına koyan ilçe başkanlarımız, bugün bize yine güç vermeye devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.