19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ellibeş kendini sahaya attı

Siyaset 30.06.2019 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ellibeş kendini sahaya attı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yeni yönetim ve icra kurulunu belirledikten sonra saha çalışmalarına ağırlık verdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe ziyaretlerine İzmit’ten başladı. Sağanak yağmur sonrası su baskınları yaşanan ve istinat duvarlarının çöktüğü Tepeköy ve Yeşilova mahallelerinde esnafı dolaştı. Ellibeş, bir gün sonra ise Gebze’deydi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da katıldığı ziyaretler sırasında iş yeri açılışlarına da katılan Ellibeş, sokakta vatandaşlarla sık sık sohbet etti. Önceki dönem milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve milletvekili adaylarıyla özel bir toplantı da yapan Ellibeş, Gebze Muhtarlar Derneğini ziyaret edip, belediye meclis üyeleriyle de buluştu. Ellibeş, Gebze programını Gebze ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu toplantılarına katılarak tamamladı. Ellibeş’e ziyaretleri sırasında il başkan yardımcıları ve yöneticiler de eşlik etti. Ellibeş, ziyaretleri sırasında gündemle ilgili mesajlar da verdi. ÜLKE RİSK PRİMİMİZ GERİLİYOR Ülkenin geleceğini karartmaya, önünü kesmeye yönelik ekonomik tuzakların günlük hayata etkilerine dikkat çeken Ellibeş şunları söyledi; ““Türkiye'nin üretimdeki ve insan gücündeki potansiyelini, kabiliyetini bilenler ülkemiz ekonomisine yönelik saldırıları bu istikrar noktasına yoğunlaştırıyor. Her şeye rağmen geçtiğimiz yıl yüzde 2,6 oranındaki büyüme bu yılın ilk çeyreğinde yıllık bazdaki daralmaya rağmen mevsim etkisinden arındırılmış olarak baktığımızda bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,3’lük oranla devam etti. Dolar kuru bir süredir 6 TL'nin altında seyrediyor. Merkez Bankası döviz rezervlerimiz yeniden 100 milyar dolar seviyesine yaklaştı. Borsa bir ayda 86 binden 95 binin üzerine çıktı. Tahvil faizleri yüzde 19'un altına indi. Ülke risk primimiz geriliyor”. HEP BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ Ellibeş, ekonomik savaşın yanında reformların da devam ettiğini belirterek şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde gençlerimizin hayatlarını planlamasında çok büyük kolaylık sağlayacak olan yeni askerlik düzenlemesi hayata geçti. Zorunlu askerlik süresi 6 aya indi. Bedelli askerlik kalıcı hale geldi. Bunlar olamaz denilen icraatlardı. Şimdi adalet konusunda ülkemizin standartlarını yükseltme iradesini ortaya koyan Yargı Reformu geliyor. Türkiye'nin istikrarını bozmayı amaçlayanlara en güzel cevapları icraatlarımızla, reformlarımızla, başarılarımızla veriyoruz. Cumhurbaşkanımızın her fırsatta tekrarladığı gibi her zorluğun üstesinden bir olarak, iri olarak, kardeş olarak, hep birlikte Türkiye olarak geleceğiz” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yeni yönetim ve icra kurulunu belirledikten sonra saha çalışmalarına ağırlık verdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe ziyaretlerine İzmit’ten başladı. Sağanak yağmur sonrası su baskınları yaşanan ve istinat duvarlarının çöktüğü Tepeköy ve Yeşilova mahallelerinde esnafı dolaştı. Ellibeş, bir gün sonra ise Gebze’deydi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da katıldığı ziyaretler sırasında iş yeri açılışlarına da katılan Ellibeş, sokakta vatandaşlarla sık sık sohbet etti. Önceki dönem milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve milletvekili adaylarıyla özel bir toplantı da yapan Ellibeş, Gebze Muhtarlar Derneğini ziyaret edip, belediye meclis üyeleriyle de buluştu. Ellibeş, Gebze programını Gebze ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu toplantılarına katılarak tamamladı. Ellibeş’e ziyaretleri sırasında il başkan yardımcıları ve yöneticiler de eşlik etti. Ellibeş, ziyaretleri sırasında gündemle ilgili mesajlar da verdi.

ÜLKE RİSK PRİMİMİZ GERİLİYOR

Ülkenin geleceğini karartmaya, önünü kesmeye yönelik ekonomik tuzakların günlük hayata etkilerine dikkat çeken Ellibeş şunları söyledi; ““Türkiye'nin üretimdeki ve insan gücündeki potansiyelini, kabiliyetini bilenler ülkemiz ekonomisine yönelik saldırıları bu istikrar noktasına yoğunlaştırıyor. Her şeye rağmen geçtiğimiz yıl yüzde 2,6 oranındaki büyüme bu yılın ilk çeyreğinde yıllık bazdaki daralmaya rağmen mevsim etkisinden arındırılmış olarak baktığımızda bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,3’lük oranla devam etti. Dolar kuru bir süredir 6 TL'nin altında seyrediyor. Merkez Bankası döviz rezervlerimiz yeniden 100 milyar dolar seviyesine yaklaştı. Borsa bir ayda 86 binden 95 binin üzerine çıktı. Tahvil faizleri yüzde 19'un altına indi. Ülke risk primimiz geriliyor”.

HEP BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ

Ellibeş, ekonomik savaşın yanında reformların da devam ettiğini belirterek şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde gençlerimizin hayatlarını planlamasında çok büyük kolaylık sağlayacak olan yeni askerlik düzenlemesi hayata geçti. Zorunlu askerlik süresi 6 aya indi. Bedelli askerlik kalıcı hale geldi. Bunlar olamaz denilen icraatlardı. Şimdi adalet konusunda ülkemizin standartlarını yükseltme iradesini ortaya koyan Yargı Reformu geliyor. Türkiye'nin istikrarını bozmayı amaçlayanlara en güzel cevapları icraatlarımızla, reformlarımızla, başarılarımızla veriyoruz. Cumhurbaşkanımızın her fırsatta tekrarladığı gibi her zorluğun üstesinden bir olarak, iri olarak, kardeş olarak, hep birlikte Türkiye olarak geleceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.