Ellibeş; “Tarhan konuları çarpıtıyor!”

Siyaset 19.11.2019 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ellibeş; “Tarhan konuları çarpıtıyor!”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ellibeş, CHP Milletvekili Tahsin Tarhan’ın bilerek konuları çarpıttığını, amaçlarının kendileri gibi AK Parti’yi hizmet üretmeyen bir parti haline getirmek olduğunu açıkladı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda konuşan Başkan Ellibeş, CHP Milletvekili Tahsin Tarhan’a yüklenerek, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda 23 milyon m2 park ve yeşil alan bulunuyor. Bunun en önemli bölümünü Seka Park oluşturuyor. Golf arabası dedikleri akülü araçlar burada malzeme ve çalışanların ulaşımı için kullanılıyor. Buralara kamyon sokacak değiliz elbette. Seka Park’a hayatında bir defa giden, bu araçları mutlaka görmüştür ve ne işe yaradığını bilir. Tahsin Tarhan, herhalde seçim bölgesi olmasına rağmen hiç Seka Park’a gitmedi. Hem 18 adet aracın toplam maliyetini tek bir araç gibi söyleyerek, hem de ne işe yaradığı hakkında konuyu çarpıtıyor” dedi. “YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR ORTADA” “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 7 ayda yaptıkları hizmetlere maalesef bu çarpıtmalarla çamur atanların ne hayali, ne de vizyonu yetişemez. İşte gördük, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, temel atmama töreni gibi bir uydurmayı belediyecilik anlayışı içine soktu. Hem hizmet üretmeyip, hem de buna tören masrafı yapmak hangi akılla izah edilebilir? Tahsin Tarhan, gerçekten faydalı olmak istiyorsa bunu sorgulasın. O törene ne kadar para harcandı onu söylesin. Muhalefette üretilen her hizmete bir kulp bulup, çamur atmaktan çekinmeyenler bugün yönetime geldiklerinde de aynı anlayışı devam ettiriyor. Yapma, üretme, yapanı da rahat bırakma, sürekli saldır. Bunlar ne yaparsa yapsın, bizim milletimizle aramıza giremeyecekler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ortada. Başkanımız gelir gelmez Kocaelispor’un transfer yasağını açtı. Maddi, manevi desteğini esirgemiyor. 3.Ligde şuan lider durumdayız. Bu yolun sonu şampiyonluk olacak. AK Parti döneminde Kocaeli’ye sağlanan katma değer, onların konuştukları, siyaset yaptıkları konuların onlarca, yüzlerce katıdır” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ellibeş, CHP Milletvekili Tahsin Tarhan’ın bilerek konuları çarpıttığını, amaçlarının kendileri gibi AK Parti’yi hizmet üretmeyen bir parti haline getirmek olduğunu açıkladı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda konuşan Başkan Ellibeş, CHP Milletvekili Tahsin Tarhan’a yüklenerek, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda 23 milyon m2 park ve yeşil alan bulunuyor. Bunun en önemli bölümünü Seka Park oluşturuyor. Golf arabası dedikleri akülü araçlar burada malzeme ve çalışanların ulaşımı için kullanılıyor. Buralara kamyon sokacak değiliz elbette. Seka Park’a hayatında bir defa giden, bu araçları mutlaka görmüştür ve ne işe yaradığını bilir. Tahsin Tarhan, herhalde seçim bölgesi olmasına rağmen hiç Seka Park’a gitmedi. Hem 18 adet aracın toplam maliyetini tek bir araç gibi söyleyerek, hem de ne işe yaradığı hakkında konuyu çarpıtıyor” dedi.

“YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR ORTADA”

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 7 ayda yaptıkları hizmetlere maalesef bu çarpıtmalarla çamur atanların ne hayali, ne de vizyonu yetişemez. İşte gördük, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, temel atmama töreni gibi bir uydurmayı belediyecilik anlayışı içine soktu. Hem hizmet üretmeyip, hem de buna tören masrafı yapmak hangi akılla izah edilebilir? Tahsin Tarhan, gerçekten faydalı olmak istiyorsa bunu sorgulasın. O törene ne kadar para harcandı onu söylesin. Muhalefette üretilen her hizmete bir kulp bulup, çamur atmaktan çekinmeyenler bugün yönetime geldiklerinde de aynı anlayışı devam ettiriyor. Yapma, üretme, yapanı da rahat bırakma, sürekli saldır. Bunlar ne yaparsa yapsın, bizim milletimizle aramıza giremeyecekler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ortada. Başkanımız gelir gelmez Kocaelispor’un transfer yasağını açtı. Maddi, manevi desteğini esirgemiyor. 3.Ligde şuan lider durumdayız. Bu yolun sonu şampiyonluk olacak. AK Parti döneminde Kocaeli’ye sağlanan katma değer, onların konuştukları, siyaset yaptıkları konuların onlarca, yüzlerce katıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.