19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ellibeş’ten ilk ziyaret

Siyaset 01.06.2020 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ellibeş’ten ilk ziyaret

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş normalleşme çalışmaları sonucu bugün iş başı yapan esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu.   Normalleşme takviminin açıklanmasının ardından genelgeye bağlı kalarak bugün esnaflar işbaşı yaptı. Bugün iş başı yapan esnaflara AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş hayırlı işler dileklerinde bulundu. Sabırla ve tedbirler bu günlerin atlatılacağına vurgu yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ellibeş, “Normalleşme sürecine girmemizle birlikte yeni siftah yapan esnafımızı ziyaret ettik. Kolay bir süreçten geçmiyoruz. Ancak şu da var ki, devletimiz esnafının yanında. Sabırla ve tedbirle bu günleri atlatacağız” dedi.v

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş normalleşme çalışmaları sonucu bugün iş başı yapan esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu.  
Normalleşme takviminin açıklanmasının ardından genelgeye bağlı kalarak bugün esnaflar işbaşı yaptı. Bugün iş başı yapan esnaflara AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş hayırlı işler dileklerinde bulundu. Sabırla ve tedbirler bu günlerin atlatılacağına vurgu yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ellibeş, “Normalleşme sürecine girmemizle birlikte yeni siftah yapan esnafımızı ziyaret ettik. Kolay bir süreçten geçmiyoruz. Ancak şu da var ki, devletimiz esnafının yanında. Sabırla ve tedbirle bu günleri atlatacağız” dedi.v

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.