19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Elmas avcıları zafere hazır

Spor 22.01.2015 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Elmas avcıları zafere hazır

Gebzespor camiası Elmasbahçelerspor maçına kilitlendi. Daha önce 3 kez liderliği elinin tersiyle iten Mor Menekşeler, bu maçı kazandığı taktirde ligde ilk kez liderlik koltuğuna oturacak.

Ligde adım adım zirveye yürüyen Gebzespor, kritik Elmasbahçelerspor maçına odaklandı. Yönetim, futbolcu ve taraftarlar bu kritik randevuyu beklemeye başladılar. Zorlu Bursa deplasmanında 20 otobüsle yaklaşık 1000 kişiyle çıkarma yapacak olan Gebzespor taraftarları, takımlarını yalnız bırakmayacaklar. Bursa Merinos Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Gebzespor’a 1000 kişilik yerin ayrılmasının ardından, Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır Bursa temsilcisine teşekkür etti. METİN OKTAY’DA ÇİFT İDMAN YAPTILAR Pazar günü karşılaşacağı kritik Elmasbahçelerspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Gebzespor, günü çift idmanla geçirdi. Günün ilk antrenmanı saat 10:00’da gerçekleştirildi. Teknik Direktör Erol Kapusuz yönetiminde yapılan sabah antrenmanı 1 saat 35 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Ercan ve Özkan düz koşu yaparken, Abel tedbir amaçlı dinlendirildi. Ligin ikinci yarısına Sultanorhanspor galibiyetiyle başlayan Gebzespor’da sabah yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı. Futbolcularının hırslı ve istekli olmalarından bir hayli memnun kalan Kapusuz, antrenmanın son bölümünde yapılan pas ve istasyon gol çalışmasında futbolcularını sık sık alkışladı.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Gebzespor camiası Elmasbahçelerspor maçına kilitlendi. Daha önce 3 kez liderliği elinin tersiyle iten Mor Menekşeler, bu maçı kazandığı taktirde ligde ilk kez liderlik koltuğuna oturacak.

Ligde adım adım zirveye yürüyen Gebzespor, kritik Elmasbahçelerspor maçına odaklandı. Yönetim, futbolcu ve taraftarlar bu kritik randevuyu beklemeye başladılar. Zorlu Bursa deplasmanında 20 otobüsle yaklaşık 1000 kişiyle çıkarma yapacak olan Gebzespor taraftarları, takımlarını yalnız bırakmayacaklar. Bursa Merinos Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Gebzespor’a 1000 kişilik yerin ayrılmasının ardından, Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır Bursa temsilcisine teşekkür etti.

METİN OKTAY’DA ÇİFT İDMAN YAPTILAR

Pazar günü karşılaşacağı kritik Elmasbahçelerspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Gebzespor, günü çift idmanla geçirdi. Günün ilk antrenmanı saat 10:00’da gerçekleştirildi. Teknik Direktör Erol Kapusuz yönetiminde yapılan sabah antrenmanı 1 saat 35 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Ercan ve Özkan düz koşu yaparken, Abel tedbir amaçlı dinlendirildi. Ligin ikinci yarısına Sultanorhanspor galibiyetiyle başlayan Gebzespor’da sabah yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı. Futbolcularının hırslı ve istekli olmalarından bir hayli memnun kalan Kapusuz, antrenmanın son bölümünde yapılan pas ve istasyon gol çalışmasında futbolcularını sık sık alkışladı.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.