Emekliye özel indirim

Ekonomi 24.03.2017 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Emekliye özel indirim

Kısa sürede 2.4 milyon emekliye promosyon ödemesini yapan Ziraat Bankası, pek çok alanda da indirim imkanı sunuyor.

Emeklilerin yaklaşık yüzde 41'ine maaş ödemesini yapan Ziraat Bankası, "Emeklinin Artısı Ziraat'te" programı kapsamında müşterilerine pek çok fırsat sunuyor. Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, "Sosyal Güvenlik Kurumu ile protokol imzalayan ve promosyon ödemesini gerçekleştiren ilk banka olduk. 1 ay gibi kısa bir sürede 3.3 milyon promosyon başvurusunu şubelerimiz ve internet şube, ATM, SMS, Müşteri İletişim Merkezi gibi dijital kanallarımız aracılığı ile aldık ve şu ana kadar 2.4 milyon emeklinin promosyon ödemesini gerçekleştirdik" dedi. Emekli maaş müşterileri için Emeklinin Artısı Ziraat'te programı kapsamında özel bir uygulama hazırladıklarını anlatan Çakar, şöyle devam etti: AVANTAJLI FIRSATLAR "Bankamızdan maaş alan tüm emeklilerimiz, Ziraat Hayat ve Emeklilik, Ziraat Sigorta ve Ziraat Yatırım şirketlerinin ürün ve hizmetlerinden de avantajlı şekilde faydalanabiliyor. BES Planı ile torunlarını lehtar yapabilir ve özel koşullar ile geleceklerini güvence altına alabilir. Ziraat Sigorta İndirimli Kasko ve Konut Sigortası Kampanyası ile kasko poliçelerinde yüzde 10, konut poliçelerinde ise yüzde 15 indirim avantajından faydalanabilirler."
Kısa sürede 2.4 milyon emekliye promosyon ödemesini yapan Ziraat Bankası, pek çok alanda da indirim imkanı sunuyor.

Emeklilerin yaklaşık yüzde 41'ine maaş ödemesini yapan Ziraat Bankası, "Emeklinin Artısı Ziraat'te" programı kapsamında müşterilerine pek çok fırsat sunuyor. Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, "Sosyal Güvenlik Kurumu ile protokol imzalayan ve promosyon ödemesini gerçekleştiren ilk banka olduk. 1 ay gibi kısa bir sürede 3.3 milyon promosyon başvurusunu şubelerimiz ve internet şube, ATM, SMS, Müşteri İletişim Merkezi gibi dijital kanallarımız aracılığı ile aldık ve şu ana kadar 2.4 milyon emeklinin promosyon ödemesini gerçekleştirdik" dedi. Emekli maaş müşterileri için Emeklinin Artısı Ziraat'te programı kapsamında özel bir uygulama hazırladıklarını anlatan Çakar, şöyle devam etti:

AVANTAJLI FIRSATLAR
"Bankamızdan maaş alan tüm emeklilerimiz, Ziraat Hayat ve Emeklilik, Ziraat Sigorta ve Ziraat Yatırım şirketlerinin ürün ve hizmetlerinden de avantajlı şekilde faydalanabiliyor. BES Planı ile torunlarını lehtar yapabilir ve özel koşullar ile geleceklerini güvence altına alabilir. Ziraat Sigorta İndirimli Kasko ve Konut Sigortası Kampanyası ile kasko poliçelerinde yüzde 10, konut poliçelerinde ise yüzde 15 indirim avantajından faydalanabilirler."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.