Emekliye sürpriz geliyor

17.02.2017 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Emekliye sürpriz geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, promosyon için emeklilerin neredeyse yüzde 100'ünü kapsayacak şekilde 16 banka ve PTT ile protokol imzalandığını belirterek, "Emeklilerimize farklı önerilerde bulunan bankalar olacak. Bankaların farklı bonuslar üzerinde çalıştığını duyduk. Bizim belirlediğimiz rakamların üzerine hangi bonusları eklerlerse biz mutlu oluruz. Rekabet için üzerine ne getirirlerse emeklilerimize hayırlı olsun. Mart Nisan Mayıs ayında bu promosyon ödenecek" dedi. AHaber'in sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, bankaların promosyonda emeklilere minimum tutarın üzerinde teklifle gidebileceğini, özellikle özel bankaların bu yönde bir çalışması olabileceğini söyledi. Bakan Müezzinoğlu, "İstihdam desteklerinin de etkisiyle işsizlik 2017 sonunda yüzde 9.5-10.5 aralığına gerileyecek, büyük bir aksilik olmazsa işsizlik yılı tek hanede bitirecek" açıklamasını yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, promosyon için lerin neredeyse yüzde 100'ünü kapsayacak şekilde 16 banka ve PTT ile protokol imzalandığını belirterek, "Emeklilerimize farklı önerilerde bulunan bankalar olacak. Bankaların farklı bonuslar üzerinde çalıştığını duyduk. Bizim belirlediğimiz rakamların üzerine hangi bonusları eklerlerse biz mutlu oluruz. Rekabet için üzerine ne getirirlerse emeklilerimize hayırlı olsun. Mart Nisan Mayıs ayında bu promosyon ödenecek" dedi. AHaber'in sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, bankaların promosyonda emeklilere minimum tutarın üzerinde teklifle gidebileceğini, özellikle özel bankaların bu yönde bir çalışması olabileceğini söyledi. Bakan Müezzinoğlu, "İstihdam desteklerinin de etkisiyle işsizlik 2017 sonunda yüzde 9.5-10.5 aralığına gerileyecek, büyük bir aksilik olmazsa işsizlik yılı tek hanede bitirecek" açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.