Emlak Katılım Gebze’de açıldı

Gebze 19.09.2020 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Emlak Katılım Gebze’de açıldı

Bugüne kadar 23 şube ile hizmet veren Emlak Katılım Bankası 24. şubesini Gebze’de hizmete açtı. Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Ankara, Ankara (Ostim), Bursa, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya ve Konya Büsan şubeleriyle hizmet veren Emlak Katılım Bankası (Emlak Katılım) 24. şubesini Kocaeli’nin İstanbul’a komşu ilçesi Gebze’de hizmete açtı. 2020 yılı için planladıkları 40 şube hedefini yukarı yönlü revize ederek yeni şube hedeflerini 50 olarak belirlediklerini belirten Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, açılış sonrası yaptığı açıklamalarında “Şubeleşme çalışmalarımızla Türkiye’nin güçlü ekonomisine ve istihdama katkı sağlamayı hedefliyoruz. Zengin bir tarihi geçmişe sahip olan Gebze, ekonomisi tarım, hayvancılık ve sanayiye dayalı hızla gelişen ve büyüyen bir ilçemizdir. Aynı zamanda Kocaeli endüstrisinin büyük bölümü ile Türkiye sanayisinin yüzde 15’ini barındırmaktadır. Bu bağlamda Gebze şubemizin ülkemize, İzmit ve Gebze bölgesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR Şube ağını genişletmeye devam ederken dijital kanallarını da geliştirmeyi sürdürdüklerini söyleyen Bayraktar; “Yaşadığımız pandemi sürecinin etkilerini de dikkate alarak bu süreçte müşterilerimize uzaktan, şubeye gelmeden hesap açabilecekleri; Emlak Katılım e-şube’yi hizmete sunduk. e-şube sayesinde müşterilerimiz şubeye gitmeden tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabilecek ve ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerine ellerinin altında ulaşabilecekler. Ayrıca son dönemde önemi daha da artan dijital bankacılık alanında müşteri memnuniyeti ve bağlılığını sağlayacak ürünler özelinde çalışmalarımız devam ediyor” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Bugüne kadar 23 şube ile hizmet veren Emlak Katılım Bankası 24. şubesini Gebze’de hizmete açtı. Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Ankara, Ankara (Ostim), Bursa, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya ve Konya Büsan şubeleriyle hizmet veren Emlak Katılım Bankası (Emlak Katılım) 24. şubesini Kocaeli’nin İstanbul’a komşu ilçesi Gebze’de hizmete açtı. 2020 yılı için planladıkları 40 şube hedefini yukarı yönlü revize ederek yeni şube hedeflerini 50 olarak belirlediklerini belirten Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, açılış sonrası yaptığı açıklamalarında “Şubeleşme çalışmalarımızla Türkiye’nin güçlü ekonomisine ve istihdama katkı sağlamayı hedefliyoruz. Zengin bir tarihi geçmişe sahip olan Gebze, ekonomisi tarım, hayvancılık ve sanayiye dayalı hızla gelişen ve büyüyen bir ilçemizdir. Aynı zamanda Kocaeli endüstrisinin büyük bölümü ile Türkiye sanayisinin yüzde 15’ini barındırmaktadır. Bu bağlamda Gebze şubemizin ülkemize, İzmit ve Gebze bölgesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Şube ağını genişletmeye devam ederken dijital kanallarını da geliştirmeyi sürdürdüklerini söyleyen Bayraktar; “Yaşadığımız pandemi sürecinin etkilerini de dikkate alarak bu süreçte müşterilerimize uzaktan, şubeye gelmeden hesap açabilecekleri; Emlak Katılım e-şube’yi hizmete sunduk. e-şube sayesinde müşterilerimiz şubeye gitmeden tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabilecek ve ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerine ellerinin altında ulaşabilecekler. Ayrıca son dönemde önemi daha da artan dijital bankacılık alanında müşteri memnuniyeti ve bağlılığını sağlayacak ürünler özelinde çalışmalarımız devam ediyor” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.