Emniyet göçmen kaçakçılığına izin vermiyor

Asayiş 30.09.2020 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Emniyet göçmen kaçakçılığına izin vermiyor

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığı ve takibine yönelik çalışmalar kapsamında, operasyonlar düzenledi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün 29.09.2020 tarihinde Gebze ilçesinde yapmış olduğu göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; göçmen kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şehirlerarası yolcu otobüsüne operasyon düzenledi. Operasyonda 8 Pakistan, 6 Afganistan uyruklu toplam 14 adet kaçak  durumunda olan düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenleri taşıyan otobüs şoförü  ve muavini için TCK 79  Göçmen kaçakçılığı suçu kapsamında  tahkikata başlandı. İki  zanlının mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilecekleri öğrenildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, il genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini dile getirdi.  

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığı ve takibine yönelik çalışmalar kapsamında, operasyonlar düzenledi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün 29.09.2020 tarihinde Gebze ilçesinde yapmış olduğu göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; göçmen kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şehirlerarası yolcu otobüsüne operasyon düzenledi. Operasyonda 8 Pakistan, 6 Afganistan uyruklu toplam 14 adet kaçak  durumunda olan düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenleri taşıyan otobüs şoförü  ve muavini için TCK 79  Göçmen kaçakçılığı suçu kapsamında  tahkikata başlandı. İki  zanlının mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilecekleri öğrenildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, il genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.