Emniyet’ten dolandırıcılara baskın

Asayiş 28.09.2020 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Emniyet’ten dolandırıcılara baskın

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Gebze, Çayırova ve İstanbul’da 2020 yılı içerisinde farklı tarihlerde meydana gelen nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddia edilen zanlılara gerçekleştirilen operasyonda 7 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Gebze, Çayırova ve İstanbul’da 2020 yılı içerisinde farklı tarihlerde meydana gelen 10 adet nitelikli dolandırıcılık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 7 şüpheli şahıs, 23-24.09.2020 günlerinde İstanbul ve Düzce illerinde yapılan operasyon ile yakalandı. Şüphelilerden M.Ö.’nün 40 adet, F.S.'nin 20 adet, M.B.'nin 14 adet, Y.A.'nın 8 adet, A.G.'nin 4 adet, Ö.A.'nın 3 adet, C.Y.'nin ise 2 adet suç kaydının olduğu ve bu kayıtların çoğunun dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma ve resmi belgede sahtecilik suçu olduğu bildirildi. Yakalanan şüpheli şahıslar emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Kocaeli genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Gebze, Çayırova ve İstanbul’da 2020 yılı içerisinde farklı tarihlerde meydana gelen nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddia edilen zanlılara gerçekleştirilen operasyonda 7 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Gebze, Çayırova ve İstanbul’da 2020 yılı içerisinde farklı tarihlerde meydana gelen 10 adet nitelikli dolandırıcılık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 7 şüpheli şahıs, 23-24.09.2020 günlerinde İstanbul ve Düzce illerinde yapılan operasyon ile yakalandı. Şüphelilerden M.Ö.’nün 40 adet, F.S.'nin 20 adet, M.B.'nin 14 adet, Y.A.'nın 8 adet, A.G.'nin 4 adet, Ö.A.'nın 3 adet, C.Y.'nin ise 2 adet suç kaydının olduğu ve bu kayıtların çoğunun dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma ve resmi belgede sahtecilik suçu olduğu bildirildi. Yakalanan şüpheli şahıslar emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Kocaeli genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.