Emniyetten kaçak sigara operasyonu!

Kocaeli 04.12.2019 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Emniyetten kaçak sigara operasyonu!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü il genelinde suçların önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla toplam 83 ekip ve 282 personelin katılımıyla eş zamanlı ve planlı operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyon sonucunda; başta Asayişe Müessir Suçlar olmak üzere Yağma, Yaralama, Çocuğun Cinsel İstismarı, Cinsel Taciz, uyuşturucu ticareti yapmak ve çeşitli hırsızlık ile dolandırıcılık suçları v.b. olmak üzere çeşitli suçlardan aranan 33 şahıs yakalanmış olup yapılan aramalarda ise 640 paket kaçak sigara ele geçirildi. Yakalanan şahıslar emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilecek.      

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü il genelinde suçların önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla toplam 83 ekip ve 282 personelin katılımıyla eş zamanlı ve planlı operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyon sonucunda; başta Asayişe Müessir Suçlar olmak üzere Yağma, Yaralama, Çocuğun Cinsel İstismarı, Cinsel Taciz, uyuşturucu ticareti yapmak ve çeşitli hırsızlık ile dolandırıcılık suçları v.b. olmak üzere çeşitli suçlardan aranan 33 şahıs yakalanmış olup yapılan aramalarda ise 640 paket kaçak sigara ele geçirildi. Yakalanan şahıslar emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.