19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Emre Alan’a yapılan faşist saldırıyı kınıyorum!

Kocaeli 03.02.2020 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Emre Alan’a yapılan faşist saldırıyı kınıyorum!

ABBAS SIR YAZDI... OKUMADAN GEÇMEYİN...

Emre Alan’a yapılan faşist saldırıyı kınıyorum! Darıca Gençlerbirliği’nin Gölcükspor deplasmanında yaşadığı saldırı ile ilgili duyduklarıma inanamadım, inanmak istemedim. Yaptığım araştırmalar ve görüşmeler ne yazık ki tüm söylenenleri doğruladı. Yaşananlar gerçekten akıl alır cinsten değil. Takımlar ısınmaya çıkmadan önce adeta pusu kurarak Darıca Gençlerbirliği futbolcusu Emre Alan’a saldıran Erdem Korkmaz Güner’i, Emre’ye yapılan bu saldırıya sessiz kalan bazı takım arkadaşlarını ve kulübünün haklarını savunmaktan aciz kalan Darıca Gençlerbirliği yönetimi başta olmak üzere, futbolcuların güvenliğini sağlayamayan Gölcük Emniyeti’ni esefle kınıyorum. Maç öncesinde tehditler savurup, Darıca Gençlerbirliği futbolcusu Emre Alan’a linç girişiminde bulunan, gözü dönmüş faşist Gölcükspor futbolcularını Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) nezdinde devletimizin tüm birimlerine şikayet edeceğimi siz değerli okurlarımızın huzurunda kamuoyuna duyuruyorum. Aynı ilin iki takımını karşı karşıya getiren bir futbol karşılaşmasında, eşi benzerine rastlanmamış bir şekilde maç öncesinde sahanın ortasına polis barikatı çekerek futbolumuzun utanç duruma düşmesine sessiz kalan herkesi Allah’a havale ediyorum.  
ABBAS SIR YAZDI... OKUMADAN GEÇMEYİN...

Emre Alan’a yapılan faşist saldırıyı kınıyorum!

Darıca Gençlerbirliği’nin Gölcükspor deplasmanında yaşadığı saldırı ile ilgili duyduklarıma inanamadım, inanmak istemedim. Yaptığım araştırmalar ve görüşmeler ne yazık ki tüm söylenenleri doğruladı. Yaşananlar gerçekten akıl alır cinsten değil.

Takımlar ısınmaya çıkmadan önce adeta pusu kurarak Darıca Gençlerbirliği futbolcusu Emre Alan’a saldıran Erdem Korkmaz Güner’i, Emre’ye yapılan bu saldırıya sessiz kalan bazı takım arkadaşlarını ve kulübünün haklarını savunmaktan aciz kalan Darıca Gençlerbirliği yönetimi başta olmak üzere, futbolcuların güvenliğini sağlayamayan Gölcük Emniyeti’ni esefle kınıyorum.

Maç öncesinde tehditler savurup, Darıca Gençlerbirliği futbolcusu Emre Alan’a linç girişiminde bulunan, gözü dönmüş faşist Gölcükspor futbolcularını Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) nezdinde devletimizin tüm birimlerine şikayet edeceğimi siz değerli okurlarımızın huzurunda kamuoyuna duyuruyorum.

Aynı ilin iki takımını karşı karşıya getiren bir futbol karşılaşmasında, eşi benzerine rastlanmamış bir şekilde maç öncesinde sahanın ortasına polis barikatı çekerek futbolumuzun utanç duruma düşmesine sessiz kalan herkesi Allah’a havale ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.