En büyük transfer ben olacağım

Spor 08.01.2019 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

En büyük transfer ben olacağım

GEBZELİ OKTAY DEMİRCAN’DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR:

Antalya kampında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Gebzespor’un tecrübeli yıldızı Oktay Demircan, ligin ikinci yarısında Gebzespor’a çok faydalı olacağını söyledi. Formasını çok özlediğini kaydeden Gebzeli Oktay iddialı mesajlar vererek, “En büyük transfer ben olacağım”dedi. Profesyonel futbol yaşantısına Gebzespor’da merhaba diyen, başarı merdivenlerini hızlıca tırmanarak önemli bir kariyer sahibi olan Gebzespor’un tecrübeli futbolcusu Oktay Demircan, formasına kavuşmak için gün sayıyor. Aradan geçen yılların ardından geçen sezonun devre arasında yuvası Gebzespor’a geri dönen ve profesyonellikten amatöre dönüş yaptığı için ligin ilk yarısında statü gereği forma giyemeyen Demircan, 20 Ocak’ta başlayacak olan ikinci devreyi iple çekiyor. HEDEFİMİZ DAİMA YUKARISI Hedeflerinin kesinlikle kümede kalmak değil, üst sıralar olduğunun altını çizen Oktay Demircan, “Gebzespor’un olduğu her yerde hedef vardır. Kümede kalmak gibi bir düşünceyi aklımıza dahi getirmiyoruz. Bizim hedefimiz daima yukarısı olacak. Play-Off oynamamamız için hiçbir neden yok. Bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe her şeyi başarabiliriz”dedi. ALAETTİN HOCA BENİ ÇOK İYİ TANIYOR Profesyonel olduğu dönemi hatırlatarak, kendisini alt yapıdan çıkararak A takıma alan Alaettin Çiçek’e ayrı bir parantez açan Oktay, ‘’Profesyonel kariyerimin başlangıcı Alaettin Hoca zamanında olmuştu. Bu nedenle hocamız beni çok iyi tanıyor. Kendisi zor süreçte göreve gelerek takımımızı sıkıntılı süreçten çok iyi çıkardı. İnanıyorum ki ikinci yarıda daha da üzerine koyarak gerçek kimliğimizi sahada göstereceğiz”dedi. SAVAŞÇI BİR GEBZESPOR SÖZÜ VERİYORUZ Gebzespor taraftarlarına da mesaj gönderen Oktay, taraftarların beklentilerinin farkında olduklarını ve son düdüğe kadar mücadeleden vazgeçmeyen, savaşçı bir Gebzespor sözü verebileceklerini söyledi. Taraftarların sabırla kendilerine destek vermesi gerektiğini belirten tecrübeli futbolcu, “Ben ve takım arkadaşlarımın tamamı, giydiğimiz formanın hakkını verme adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. İkinci yarıda tek yürek olarak hedefe yürüyeceğimize inanıyorum”şeklinde konuştu.
GEBZELİ OKTAY DEMİRCAN’DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR:

Antalya kampında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Gebzespor’un tecrübeli yıldızı Oktay Demircan, ligin ikinci yarısında Gebzespor’a çok faydalı olacağını söyledi. Formasını çok özlediğini kaydeden Gebzeli Oktay iddialı mesajlar vererek, “En büyük transfer ben olacağım”dedi.

Profesyonel futbol yaşantısına Gebzespor’da merhaba diyen, başarı merdivenlerini hızlıca tırmanarak önemli bir kariyer sahibi olan Gebzespor’un tecrübeli futbolcusu Oktay Demircan, formasına kavuşmak için gün sayıyor. Aradan geçen yılların ardından geçen sezonun devre arasında yuvası Gebzespor’a geri dönen ve profesyonellikten amatöre dönüş yaptığı için ligin ilk yarısında statü gereği forma giyemeyen Demircan, 20 Ocak’ta başlayacak olan ikinci devreyi iple çekiyor.

HEDEFİMİZ DAİMA YUKARISI

Hedeflerinin kesinlikle kümede kalmak değil, üst sıralar olduğunun altını çizen Oktay Demircan, “Gebzespor’un olduğu her yerde hedef vardır. Kümede kalmak gibi bir düşünceyi aklımıza dahi getirmiyoruz. Bizim hedefimiz daima yukarısı olacak. Play-Off oynamamamız için hiçbir neden yok. Bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe her şeyi başarabiliriz”dedi.

ALAETTİN HOCA BENİ ÇOK İYİ TANIYOR

Profesyonel olduğu dönemi hatırlatarak, kendisini alt yapıdan çıkararak A takıma alan Alaettin Çiçek’e ayrı bir parantez açan Oktay, ‘’Profesyonel kariyerimin başlangıcı Alaettin Hoca zamanında olmuştu. Bu nedenle hocamız beni çok iyi tanıyor. Kendisi zor süreçte göreve gelerek takımımızı sıkıntılı süreçten çok iyi çıkardı. İnanıyorum ki ikinci yarıda daha da üzerine koyarak gerçek kimliğimizi sahada göstereceğiz”dedi.

SAVAŞÇI BİR GEBZESPOR SÖZÜ VERİYORUZ

Gebzespor taraftarlarına da mesaj gönderen Oktay, taraftarların beklentilerinin farkında olduklarını ve son düdüğe kadar mücadeleden vazgeçmeyen, savaşçı bir Gebzespor sözü verebileceklerini söyledi. Taraftarların sabırla kendilerine destek vermesi gerektiğini belirten tecrübeli futbolcu, “Ben ve takım arkadaşlarımın tamamı, giydiğimiz formanın hakkını verme adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. İkinci yarıda tek yürek olarak hedefe yürüyeceğimize inanıyorum”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.