En çevreci okullar ödüllendi!

Gebze 11.06.2019 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

En çevreci okullar ödüllendi!

Bu yıl “hava kirliliği” teması ile kutlanan Dünya Çevre Gününde en çok atık toplayan belediye, okul ve sosyal medyada atık ile paylaşım yapan öğrencilere ödülleri verildi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle kutlandı. Protokolün geniş katılım gösterdiği törende en çok atık toplayan belediye, okul ve öğrencilere ödülleri verildi. Yıl içerisinde en çok atık pil toplayan İzmit Belediyesi birinci. Gebze Belediyesi ikinci ve Derince Belediyesi üçüncü oldu. Yıl içerisinde en çok atık pil toplayarak ilçe birincisi olan Saraybahçe İlkokulu, Gebze Ülkem İlkokulu ve Derince Çakabey Ortaokulu’na da ödülleri verildi.  SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM Elektronik atıkları toplanmasına yönelik gerçekleştirilen kampanyada sosyal medyada atıkların toplanmasına yönelik en fazla paylaşım yapan Solventaş İlkokulu’ndan Yağmur Rabia Gönülaçar, İbni Sina İlkokulu’ndan Ecrin Gülalbayrak ve Bahçeşehir Okullarından Mert Ali Çalışa ödüllerini İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu verdi. 45 FİRMA STANT KURDU Programda Dilovası Solventaş İlkokulu öğrencilerinin düzenlediği ve Birleşmiş Milletlerin bu yılki çevre temasına da uygun olan barkovizyon gösterisi katılımcılardan tam not aldı. Çevre sektöründe faaliyet gösteren 45 firma/kurum/yetkilendirmiş kuruluşların katıldığı programda, öğrencilere çevre bilincinin arttırılmasına yönelik materyaller dağıtıldı.
Bu yıl “hava kirliliği” teması ile kutlanan Dünya Çevre Gününde en çok atık toplayan belediye, okul ve sosyal medyada atık ile paylaşım yapan öğrencilere ödülleri verildi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle kutlandı. Protokolün geniş katılım gösterdiği törende en çok atık toplayan belediye, okul ve öğrencilere ödülleri verildi. Yıl içerisinde en çok atık pil toplayan İzmit Belediyesi birinci. Gebze Belediyesi ikinci ve Derince Belediyesi üçüncü oldu. Yıl içerisinde en çok atık pil toplayarak ilçe birincisi olan Saraybahçe İlkokulu, Gebze Ülkem İlkokulu ve Derince Çakabey Ortaokulu’na da ödülleri verildi. 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM

Elektronik atıkları toplanmasına yönelik gerçekleştirilen kampanyada sosyal medyada atıkların toplanmasına yönelik en fazla paylaşım yapan Solventaş İlkokulu’ndan Yağmur Rabia Gönülaçar, İbni Sina İlkokulu’ndan Ecrin Gülalbayrak ve Bahçeşehir Okullarından Mert Ali Çalışa ödüllerini İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu verdi.

45 FİRMA STANT KURDU

Programda Dilovası Solventaş İlkokulu öğrencilerinin düzenlediği ve Birleşmiş Milletlerin bu yılki çevre temasına da uygun olan barkovizyon gösterisi katılımcılardan tam not aldı. Çevre sektöründe faaliyet gösteren 45 firma/kurum/yetkilendirmiş kuruluşların katıldığı programda, öğrencilere çevre bilincinin arttırılmasına yönelik materyaller dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.