En çok onlar okudular!

Kültür-Sanat 02.02.2020 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

En çok onlar okudular!

Mart ayında hizmete giren ve büyük ilgi gören Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesinde geçen yıl en çok kitap hizmetinden faydalanan ve kitap okuyan isim 103 kitapla Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Esma Kılıç oldu. Mart ayında hizmete giren ve Gebzelilerden ilgi gören Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesinde geçen yıl en çok kütüphaneden kitap hizmetinden faydalanan ve kitap okuyan isim 103 kitapla Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Esma Kılıç oldu. Kılıç’ı 88 kitapla ilkokul 3.sınıf öğrencisi Kevser Kuveloğlu takip ederken üçüncülüğü ise altı yaşında okuma bilmemesine karşın kitapları çok seven ve anne babasının okuduğu kitapları dinleyen Semanur Uysal elde etti. GÖZ KAMAŞTIRAN KÜTÜPHANE ORTAMI Geçen yıl hizmete açıldığı günden bu yana Gebze’de ciddi bir eksikliği kapatan ve haftanın altı günü açık olan Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesine özellikle gençlerin ilgisi fazla. Geniş oturma ve ders çalışma alanı, grup çalışma odası (6 ve 12 kişilik iki adet), dijital oyun odası, çocuk bölümü, genç bölümü, dinlenme alanı, bireysel çalışma alanı ve internet – dijital kütüphane erişim bölümleri bulunan kütüphaneden şu ana kadar binlerce okur faydalanıp hizmet almış durumda. BİRLİKTE BÜYÜYOR, BİRLİKTE GELİŞİYORUZ Kütüphane sorumlusu Feyza Şule Karabıyık, yaptığı açıklamada “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi olarak Kütüphanemizde 2019 verileri neticesinde elde ettiğimiz en çok kitap okuyanlar listesindeki ilk üç okuyucumuza hediyelerini takdim ettik. 10 ayda 9 bin üyeye ulaşmayı başardık. Üyelerimiz ve okuyucularımızla birlikte büyüyor ve gelişiyoruz. Tek isteğimiz kitaplarla dolu olan dünyamıza Gebzelilerin konuk olması, bizlerin tek isteği onların okumaları” dedi.

Mart ayında hizmete giren ve büyük ilgi gören Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesinde geçen yıl en çok kitap hizmetinden faydalanan ve kitap okuyan isim 103 kitapla Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Esma Kılıç oldu.

Mart ayında hizmete giren ve Gebzelilerden ilgi gören Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesinde geçen yıl en çok kütüphaneden kitap hizmetinden faydalanan ve kitap okuyan isim 103 kitapla Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Esma Kılıç oldu. Kılıç’ı 88 kitapla ilkokul 3.sınıf öğrencisi Kevser Kuveloğlu takip ederken üçüncülüğü ise altı yaşında okuma bilmemesine karşın kitapları çok seven ve anne babasının okuduğu kitapları dinleyen Semanur Uysal elde etti.

GÖZ KAMAŞTIRAN KÜTÜPHANE ORTAMI

Geçen yıl hizmete açıldığı günden bu yana Gebze’de ciddi bir eksikliği kapatan ve haftanın altı günü açık olan Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesine özellikle gençlerin ilgisi fazla. Geniş oturma ve ders çalışma alanı, grup çalışma odası (6 ve 12 kişilik iki adet), dijital oyun odası, çocuk bölümü, genç bölümü, dinlenme alanı, bireysel çalışma alanı ve internet – dijital kütüphane erişim bölümleri bulunan kütüphaneden şu ana kadar binlerce okur faydalanıp hizmet almış durumda.

BİRLİKTE BÜYÜYOR, BİRLİKTE GELİŞİYORUZ

Kütüphane sorumlusu Feyza Şule Karabıyık, yaptığı açıklamada “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi olarak Kütüphanemizde 2019 verileri neticesinde elde ettiğimiz en çok kitap okuyanlar listesindeki ilk üç okuyucumuza hediyelerini takdim ettik. 10 ayda 9 bin üyeye ulaşmayı başardık. Üyelerimiz ve okuyucularımızla birlikte büyüyor ve gelişiyoruz. Tek isteğimiz kitaplarla dolu olan dünyamıza Gebzelilerin konuk olması, bizlerin tek isteği onların okumaları” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.